FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

DERBY víkend - Muže čeká dvojutkání proti Vsetínu

DERBY víkend - Muže čeká dvojutkání proti Vsetínu
Mužský A-tym odehraje o víkendu dvě utkání proti rivalovi ze Vsetína.

Do konce letošního ročníku zbývají mužům už jen poslední tři utkání. Následující dvě odehrají proti stejnému soupeři. V sobotu vycestují na horkou půdu vsetínské haly Na Lapači a o den později vyzvou v odvetném utkání regionálního derby florbalisty Vsetína na domácí palubovce "Průmka Arény". Utkání začína na SPŠ ve Zlíně v 16:00 hod.

Pro oba soupeře to bude vůbec první letošní vzájemné měření sil. A hned dvojnásobné. K plánovanému termínu zápasu 21. kola se totiž přidá ještě dohrávka odloženého utkání 11. kola. 

Bilanci za poslední tři sezony mají muži se Vsetínem vyrovnanou. Oba týmy si připsaly po dvou výhrách. A vždy to byli domácí, kdo se radoval z výhry. 

Poslední vzájemná utkání: 
  • Sezona 20/21: bez vzájemného zápasu - soutěž přerušena
  • Sezona 19/20: Florbal Vsetín vs. Zlín Lions 13:8
                             Zlín Lions vs. Florbal Vsetín 8:6
  • Sezona 18/19: Zlín Lions vs. Florbal Vsetín 7:5
                             Florbal Vsetín vs. Zlín Lions 7:2
Ačkoliv se oba soupeři nacházejí mimo příčky zaručující boje o postup do play-off o Národní ligu, obě utkání slibují zajímavou podívanou, pohledné akce, tvrdé souboje a skvělou atmosféru. Dorazte v neděli na florbalové derby Zlína proti Vsetínu na SPŠ ve Zlíně a vytvořte bouřlivou atmosféru, která požene Lvy k vítězství. 

‚‚Čekají nás poslední tři utkání letošní sezony, které chceme vyhrát a zakončit tak sezonu vítězně. Chtěl bych všechny fanoušky pozvat na derby se Vsetínem, které má vždy speciální náboj. Tuto sezonu mimořádně hned dva dny po sobě, v sobotu na Vsetíně a v neděli doma ve Zlíně. Přijďte podpořit naše hráče do haly a vytvořte atmosféru, která požene kluky k vítězství," zve všechny fanoušky na utkání trenér Miroslav Kořének. 

Na palubovkách navíc budou mimo mužů k vidění i nejmladší kategorie Lvíčat. Ty si zahrají o přestávkách své vlastní miniutkání. :)