FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvice si poradily s buldočkami

Lvice si poradily s buldočkami
​K sobotnímu utkání proti Bulldogs rno B se naše Lvice dostavily do brněnského Sportpointu v počtu 8+1.

ZLÍN LIONS vs. BULLDOGS BRNO B 7:5 (2:2, 2:1, 3:2)

První branku utkání vstřelily jako první brněnské hráčky. Gólem ze 4. minuty se však Lvice nenechaly zaskočit a krátce na to vyrovnaly skóre zásluhou Kapuciánové s asistencí Šebestové. V téže minutě si gól nechala připsat ještě Krajčová a tak se ženy dostaly do vedení 2:1. Buldočky se ale nedaly a do konce první třetiny stihly ještě vyrovnat na 2:2. 

Během druhé třetiny se Lvicím povedlo vstřelit o jeden gól více než soupeři. Kanadské body si připsaly Kapuciánová (Válášková) a Valášková (Perdochová). Do 22. minuty držely ženy vedení 4:2. V čase 22:08 se povedlo soupeřkám prolomit naši obranu a snížit na rozdíl jedné branky. Druhou třetinu zakončilo trestné střílení Zlín Lions, které za naše ženy absolvovala Barbora Klacková. Svůj samostatný nájezd však neproměnila.

Ve třetí třetině začaly ženám ubývat síly a tak první gól vstřelily buldočky a vyrovnaly na 4:4. Jejich početní převaha však nestačila a naše ženy jim během pěti vteřin ukázaly, kdo dnes vyhraje a to když se B. Klacková naštvala a proměnila na 5:4. Dva závěrečné góly našeho týmu vstřelila Adéla Šebestová a to nejprve s asistencí A. Krajčové a v druhém případě si krásné "áčko" nechala zapsat naše gólmanka, když hodila míček ve správný okamžik na správné místo. 

Během poslední třetiny se ženám Bulldogs B povedlo vstřelit ještě jednu branku, která ale nestačila a tak si Lvice odvezly z Brna krásné tři body za výhru 7:5. 

Branky (asistence): Kapuciánová (Šebestová), Krajčová, Kapuciánová (Valášková), Valášková (Perdochová), Klacková, Šebestová (Krajčová), Šebestová (Skřivánková)

Sestava: Krajčová, Skřivánková, Lukovicsová, Šebestová, Klacková, Kapuciánová, Perdochová, Sýkorová, Valášková

FOTOGALERII z utkání si můžete prohlédnout ZDE