FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci v Holešově

Mladší žáci v Holešově
Kategorie mladších žáků vyrazila na další turnaj do Holešova, kde se utkala s domácím týmem, Včelínem a otrokovickými Pantery.

Vzhledem k velké marodce a množství karantén vyrazili mlži na turnaj v počtu 9 hráčů do pole a 2 brankářů. Nakonec si oba golmani zahráli i v poli, aby doplnili počet hráčů a hrálo se na dvě kompletní lajny. A nutno říct, že se ani s florbalkou v ruce na hřišti neztratili. :)

První utkání s otrokovickými Pantery ale nevyšlo klukům zcela podle představ. Špatný vstup do utkání měl za následek, že si soupeř vytvořil náskok, který se již i přes snahu ve druhé půli nepodařilo dohnat. Panteři si tak díky lepšímu pohybu po hřišti, nasazení a důrazu zaslouženě odnesli z úvodního zápasu turnaje vítězství.

Ve druhém zápase čekal mladší žáky zápas proti Včelínu, který již dopadl s radostnějším koncem pro Lvíčata. Zlepšený pohyb po hřišti, práce s míčkem i lepší kombinační hra. To vše bylo na hřišti vidět a tak si kluci odnesli ze druhého utkání vítězství.

Ve třetím zápase čekal Lvíčata domácí tým Holešova. Ten v úzké sestavě a pouhými dvěma hráči na střídání zvolil taktiku zatažené obrany s hrou na rychlé brejky. S pevnou obranou i dobře chytajícím brankářem Holešova si dokázali kluci poradit a zakončili tak turnaj na vítězné vlně.

Fotogalerii z turnaje najdete ZDE