FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži vezou výhru z Čeladné

Muži vezou výhru z Čeladné
Mužský A-tým o víkendu čekal v Čeladné zápas proti Frenštátu pod Radhoštěm.

FBC TJ SOKOL FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM vs. ZLÍN LIONS 4:7 (1:2, 2:3, 1:2)

Zápas na půdě posledního celku tabulky měl být jednoznačnou záležitostí pro zlínské Lvy, kteří se chtěli po dvou porážkách opět vrátit na vítěznou vlnu. Vlažnější úvodní třetina však i přes značnou herní převahu zlínských mužů skončila pouze jednobrankovým rozdílem (1:2). Vstup do druhé třetiny vyšel mužům daleko lépe. Dva rychlé góly znamenaly odskočení soupeři na rozdíl tří branek (1:4). Lvi si i nadále drželi optickou převahu, soupeř pak hrozil spíše z rychlých brejků. Po dalších brankách na obou stranách hřiště se šlo do kabin za stavu 3:5. Třetí třetinu otevřeli brankou v 48. minutě hráči Frenštátu a dostali se tak na dostřel pouze jedné branky. Zlínské však o dvě minuty později uklidnil gól ve vlastním oslabení na 4:6. Domácí se již na další zdramatizování utkání nezmohli. Muži ještě přidali jeden přesný zásah a zvítězili poměrem 4:7. 

Branky (asistence): 19. Marek Štěpán, 27. Petr Káňa, 31. David Svoboda, 49. Petr Káňa - 7. Jan Vondřejc (Haša), 16. Jakub Zdražil, 21. Jakub Haša (Vondřejc), 23. Lukáš Chalabala (Kořének), 31. Michal Baroň (Filka), 53. Jakub Haša, 54. Jakub Haša (Baroň)

Sestava: Šauer, Horník, Vondřejc, Javořík, Baroň, Haša, Malošík, Žáček, Filka, Zdražil, Chalabala, Kořének, Freml, Svoboda

Další utkání čeká muže v sobotu od 17:30 na SPŠ ve Zlíně proti vedoucímu týmu soutěže z Olomouce.