FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Jsou známy termíny letních Lions kempů

Jsou známy termíny letních Lions kempů
Již od založení klubu připravujeme nejen pro naše členy vymazlené florbalové kempy. Nejinak tomu bude i letos. Těšit se můžete jak na příměstskou variantu, tak na pobytový kemp v naší oblíbené destinaci v Bystřici pod Hostýnem.

PŘÍMĚSTSKÝ LIONS KEMP VE ZLÍNĚ 2022

Předloňskou změnu prostor konání příměstského kempu si nemůžeme vynachválit a letos tak již potřetí využijeme skvělých prostor a rodinného prostředí Sportcentra Maty na Růmech. Florbalová plocha opět vznikne místo čtyř badmintonových hřišť, vedlejší tenisové hřiště nám poslouží nejen pro hru nejrůznějších sportovních her, ale také třeba jako plocha na spaní. Opět bude možné využít aerobní sály s fitboxem či trampolínkami. Nabízí se také lekce parkouru v gymnastické hale nebo i tradiční výlet s osvěžením na koupališti. Prostoru je stále spoustu i na novinky. Vše ladíme, připravujeme a brzy se dozvíte podrobnější informace. Nejdůležitější informaci pro Vás ale máme již teď.

Zapište si do kalendáře termín příměstského kempu: 18. - 22. 7. 2022

Zájemci se mohou hlásit u sekretáře Jana Krkošky - sekretar@zlinlions.cz; 608 965 616

Zde se můžete podívat na fotogalerii z příměstského kempu 2020: LIONS KEMP 2020 ZLÍN   

POBYTOVÝ LIONS KEMP V BYSTŘICI POD HOSTÝNEM 2022 

Sedmý ročník pobytového kempu pro florbalové nadšence se tradičně uskuteční v Bystřici pod Hostýnem, kde máme parádní podmínky. Tento kemp je určen pro pokročilejší hráče. Kluci a holky mají v rámci kempu každý den 4 tréninkové jednotky zaměřené na florbalové dovednosti, průpravné hry, ale i netradiční sportovní hry a pohybové aktivity. Jeden "odpočinkový"den je určen pro výlet a návštěvu Svatého Hostýna, po cestě opékáme špekáčky a hrajeme netradiční hry v lese. Program je nabitý od rána až do večera. Na všechny účastníky čeká spousta zábavy a zážitků! :)

Termín pobytového kempu: 7. - 12. 8. 2022 

Fotogalerie z loňského kempu zde: LIONS KEMP 2021