FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci odehráli turnaj v Uherském Brodě

Mladší žáci odehráli turnaj v Uherském Brodě
Mladší žáci odehráli první turnaj v novém roce v Uherském Brodě, kde se střetli s Otrokovicemi, Uherským Brodem a Slováckem.

Sobotní turnaj MŽ se odehrál v tělocvičně ZŠ Na Výsluní, které bylo rozměrově menší než klasické hřiště pro utkání mladších žáků. Méně prostoru, méně času, více osobních soubojů. Pro některé hráče to ze začátku byl trošku nezvyk, ale nakonec se kluci s menším hřištěm vyrovnali bez větších problémů, což se odrazilo i ve výsledcích.

První zápas proti Otrokovicím začal vlažněji, ale nutno podotknout, že na první „ranní“ utkání nebyl předvedený výkon ani hra vůbec špatná. :) Kluci si zápas s Pantery pohlídali a připsali si první výhru dne. 

Druhé utkání proti domácímu Brodu mělo od začátku velký náboj a bylo nakonec dramatické až do samotného konce. Větší chuť po výhře nakonec předvedli mladí Lvi, kteří o jednu branku přetlačili domácí florbalisty. 

V posledním zápase proti Slovácku předvedli kluci nejlepší výkon. Větší klid na hokejkách, pěkné kombinace a střely měly za následek třetí výhru dne. 

Mladší žáci tak odstartovali rok 2022 úspěšným úvodním turnajem v Uh. Brodě. Další je čeká již za 14 dní na půdě Holešova.

Na fotogalerii z turnaje se můžete podívat na odkazu ZDE