FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U14 odehrála turnaj v Hluku

U14 odehrála turnaj v Hluku
Tým starších žáků U14 vyrazil bojovat do Hluku, kde se střetnul s Uherským Brodem a domácím Hlukem.

Po obědě se všichni nominovaní potkali v Hluku na hale. Na všech bylo znát, že se těší. Zjištujeme, že hřiště připomíná rozměrově herní plochu mladší kategorie a že s největší pravděpodobností to bude více bojový než florbalový zážitek. Jdeme do prvního zápasu.

ZLÍN LIONS U14 vs. OREL UHERSKÝ BROD - KORYTNÁ 7:4 

Již první minuta přinesla branku v podání Toma Řehánka po asistenci Tomáše Zapletala (1:0). V prvním dějství ještě 3x zaskočili  zlínští soupeřova brankáře (4:0). Druhá část zápasu se odehrávala ve víru vyrovnanější partie a Brod vsítil dvě branky a nespočetněkrát si vylámal zuby na skvěle chytající Vrlové. Závěr zápasu ač trošku nervóznější na hokejkách a rostoucích šermířských zápasech jsme dotáhli do zdárného konce.

ZLÍN LIONS U14 vs. FBK SPARTAK HLUK 14:2

Druhý zápas tým předváděl hezké kombinace, které končili v brance soupeře. Soupeř nestíhal vzdorovat, tak si často pomáhal důraznou hrou a dohráváním, což nemělo s florbalem vůbec nic společného. Rozhodčím asi zcela zamrznuly píšťalky, ale hrajeme dál a míjí se jedna povedenější akce za druhou. I druhý zápas zvládáme a bereme 3 výhry. Dva vyhrané zápasy a tou třetí je, že jsou všichni zdraví a odcházejí po svých.

Sestava: Vrlová, Mikulík – Řehánek, Staviař, Žůrek, Vaculík – Černošek, Zapletal, Čevora, Štěpaník, Skopalík, Kurtin, Hutěčka, Večeřa, Klinkovský