FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Ženy vezou z turnaje v Hluku 3 body

Ženy vezou z turnaje v Hluku 3 body
O druhé adventní neděli zavítaly ženy do nedalekého Hluku, kde se utkaly se soupeřkami z K1 Florbal Židenice Dragons B a FBŠ Hattrick Brno.

ZLÍN LIONS vs.  K1 FLORBAL ŽIDENICE DRAGONS B 12:2 (3:1; 4:1; 5:0)

V prvním zápase se ženy postavily proti hráčkám z Židenic. Během první třetiny se Lvice dostaly do vedení 3:1. Ve druhé třetině na rychlý gól Židenic holky odpověděly dalšími čtyřmi brankami. Po ubráněném oslabení v závěru třetiny ještě Klára Machů stihla doplnit svůj hattrick. Tím však ještě zdaleka nebyla u konce. Utkání ukončila s bilancí 4 gólů a 3 asistencí. Poslední třetinu tohoto zápasu nedaly Lvice Židenicím šanci, dokonce si vyzkoušely i hru v šesti, ze které padl poslední gól. Díky čtvrté gólové nahrávce Emmy Sýkorové si připsala hattrick také Adéla Šebestová. Po posledním hvizdu hlásila výsledková tabule skóre 12:2. 

Branky (asistence): Klacková (Sýkorová), Machů (Pospíšilová), Pospíšilová (Machů), Machů (Vaněčková), Rožnovjáková (Machů), Šebestová (Sýkorová), Machů (Vaněčková), Krajčová (Sýkorová), Klacková (Lukovicsová), Machů (Krajčová), Šebestová (Machů), Šebestová (Sýkorová)


ZLÍN LIONS vs. FBŠ HATTRICK BRNO 1:3 (0:3; 0:0; 1:0)

Po tomto výkonu se utkaly s aktuálním leaderem tabulky - brněnským Hattrickem. Tempo tohoto zápasu bylo znatelně vyšší než v předešlém utkání. Šlo totiž o první příčku. Ze začátku se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale bez úspěšného zakončení. To se prolomilo sérií drobných chyb na naší straně, které Hattrick bez váhání potrestal. Tímto si vytvořily náskok 0:3. Druhá třetina byla z pohledu obou týmů velmi vyrovnaná. Lvice bránily kasu Vendy Skřivánkové obětavými bloky a Vendy se vytasila spoustou skvělých zákroků a po zbytek zápasu se přes ni nic nedostalo. A to včetně trestného střílení ve třetí třetině. Po veškeré snaze se Lvicím podařilo vykouzlit v poslední minutě alespoň jeden snižující gól, opět ze hry v šesti. Konečné skóre 1:3.

Branky (asistence): Krajčová (Machů)

Sestava: Skřivánková - Krajčová, Šebestová, Sýkorová, Lukovicsová, Klacková, Pavlicová, Rožnovjáková, Machů, Valášková, Perdochová, Pospíšilová, Vaněčková