FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Turnaj přípravky ve Vsetíně

Turnaj přípravky ve Vsetíně
​Letošní poslední turnaj si naše nejmladší Lvíčata užila v neděli ve Vsetíně.

Vlivem karantén jsme do poslední chvíle nevěděli, zda poskládáme dvě družstva, nakonec se podařilo. Nejednalo se o tradiční turnaj na dvou hřištích, hrálo se jen na jednom, navíc v odpoledním čase. Soupeři nám byla dvě družstva Panterů z Otrokovic a domácí Vsetín.

Hned z kraje proběhlo tradiční rozdělení do družstev a nabídka pozice brankáře. Té se ihned chytil Kuba, z kterého se stává ostřílený brankář 😊 Postupem došlo k výměně a do výstroje se oblékl Honza a později Finn. Bylo to nutné, protože jedním ze zápasů na turnaji bylo společné měření sil našich obou družstev. A bylo to utkání plné nadšení a osobních soubojů, Lvíčata si nic nedarovala. V rámci turnaje obě družstva odehrála čtyři utkání, a i když nás na konci někteří opustili, turnaj jsme si užili dosyta. Děkujeme taťkovi Tomovi, který si podruhé vyzkoušel funkci trenéra.

„Škoda neúčasti řady Lvíčat, doba není dobrá, ale nařízenou karanténu musíme dodržovat. Přesto byl „Mikulášský“ turnaj skvělým zpestřením a tradičně jsme odjížděli plni dojmů,“ zhodnotil poslední turnaj roku 2021 trenér Jan.