FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U15 o víkendu na body nedosáhla

U15 o víkendu na body nedosáhla
Starší žáci tentokrát z turnaje, kde se utkali s brněnskými týmy Hattricku a Bulldogs, body nepřivezli.

ZLÍN LIONS vs. FBŠ HATTRICK BRNO 2:3

Turnaj v Brně se nám výsledkově nepovedl. První zápas nám proklouzl mezi prsty, kdy jsme kvůli svému nedůrazu a špatnému postavení darovali soupeři vedení 3:1 na začátku druhé třetiny. Poté jsme sice diktovali tempo a obraz zápasu, to nám ale na vítězství nestačilo. V polovině třetí třetiny jsme sice snížili na konečných 3:2, srovnání jsme se ale nedočkali.

ZLÍN LIONS vs. BULLDOGS BRNO 5:9

Druhý zápas s favorizovanými buldoky z Brna hodnotím, i přes nepříznivý výsledek, kladně. Kluci plnili to, co jsme si řekli a zápas odmakali. Nebylo by snad střídání, kdy by někdo z hráčů na lavičku nepřišel s nějakými bolestmi z předešlého souboje. Dokonce se nám povedlo brněnské hráče zaskočit a ve třetí minutě jsme vedli už 0:3. Pak ale zápas začali přebírat do svých rukou právě brněnští a my jsme začali tahat za kratší konec provazu. Skvělou práci odvedli nejen hráči v poli, ale i brankář Matěj Outrata, který opět předvedl skvělý výkon.

Díky za sobotní den, oslavenci Tondovi přejeme ještě jednou všechno nejlepší k narozeninám a všem hráčům děkuji za odvedenou práci v obou zápasech. Poděkovat bych chtěl také rodičům, kteří zase věnovali sobotní den podpoře v hledišti a vytvořili klukům skvělou atmosféru.