FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorost veze z Olomouce 3 body

Dorost veze z Olomouce 3 body
Dorostenci si letos poprvé zahráli ve druhém výkonnostním koši. V Olomouci se utkali s domácím týmem a florbalisty Brněnského Hattricku. Na turnaj dorostence doplnilo hned 7 starších žáků.

FBS OLOMOUC vs. ZLÍN LIONS 6:8 (2:0, 2:5, 2:3)

Bohužel klukům opět nevyšel vstup do zápasu a na začátku druhé třetiny prohrávali 0:3. Stažením hry na dvě pětice a změnou golmana se ale kluci dostali do tempa a 5 góly otočili výsledek zápasu. Domácí sice nesložili zbraně a po chybách lvíčat ještě jednou dokázali jít do těsného vedení 6:5. Kluci ale znovu dokázali zabojovat a zápas nakonec překlopit na svou stranu.

Zlín Lions – Hattrick Brno 6:9 (3:2 ; 2:1 , 1:6)

Do zápasu kluci vstoupili dobře a i když byla hra celkem vyrovnaná, tak po dvou třetinách vedli 5:3. Pak se ale zápas ale bohužel zlomil, začali docházet síly a kluci kupili chyby, které soupeř nemilosrdně trestal. Nakonec Brňané 6 brankami v poslední třetině utkání otočili a zvítězili 9:6...

První zápas byl divoký, hra místy nahoru dolů, ale kluci se nakonec dokázali prosadit a zvítězit. Ve druhém zápase šli dorostenci do boje oslabeni o dva hráče, kteří šli vypomoci juniorce. V prvních dvou třetinách lvíčata dokázala se soupeřem držet krok, pak ale bohužel kluci začali kupit individuální chyby a zápas ve třetí části ztratili.

Sestava: Moudrý, Outrata - Klímek, Čeček, Nedbálek, Macharáček, Rebroš, Martínek, Vít, Balner, Tvrdoň, Farník, Hala, Rek, Tkadlec, Kresta, Čuba, Pavel