FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci ve Znojmě stoprocentní

Dorostenci ve Znojmě stoprocentní
Po postupu dorostenců ze třetího koše, vyjeli kluci na zápasy do Znojma, kde se utkali s Pantery z Otrokovic a poté se Šumperkem.

Zlín Lions - Panthers Otrokovice 5:3 

Již od začátku utkání bylo jasné, že soupeř "zaparkuje autobus" před svým vynikajícím brankářem a bude se snažit těžit z brejků. Kluci byli sice dominantní v držení míčku, ale skvělý Saša Pujin v brance likvidoval jednu šanci Lvů za druhou. Až po výtečné Burešově přihrávce se prosadil Rek a po první třetině jsme šli do vedení. Panteři ale začali vystrkovat drápy a dvakrát se jim podařilo snížit na rozdíl jedné branky. O výhře tak nakonec rozhodl nejlepší hráč dne Adam Rek. 

Zlín Lions - Asper Šumperk 11:2 

S Šumperkem jsme se utkali již ve třetím koši a věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání. Po první třetině jsme prohrávali o jednu branku a na klucích byla znát velká křeč. Trenéři se rozhodli zamíchat se sestavou a kluci byli jako politi živou vodou. Rozjely se gólové hody, z kluků to spadlo a najednou to byli ti staří dobří Lvi, kteří se lehkostí proměňovali své šance. 

Zažili jsme zápasy, kdy se kluci hodně trápili, dlouho se nemohli srovnat s tím, že to nejde jako obvykle. Kluci si sami ve Znojmě přišli na to, že čas od času takové zápasy přijdou a že stačí zachovat chladnou hlavu a věřit nejen jako jednotlivec, ale i tým tomu, že se vše v dobré obrátí. Za čtrnáct dnů jedeme opět do Znojma a máme šanci na reparát :)

Sestava: Moudrý, Slovák, Klimek, Bureš, Čeček, Macharáček, Tvrdoň, Balner, Vít, Hala, Farník, Rek, Rebroš, Nedbálek, Čuba