FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorost na domácím turnaji nezaváhal

Dorost na domácím turnaji nezaváhal
V sobotu 25.9. se na domácí palubovce poprvé letos představili dorostenci. Kluky z dorostu na turnaji doplnila celá pětice starších žáku včetně gólmana.

FBC SLOVÁCKO - ZLÍN LIONS 5:14 (3:4, 0:4, 2:6)

Do zápasu jsme vstoupili velmi vlažně a než jsme se stačili rozkoukat, prohrávali jsme po dvou hrubkách na konci třetí minuty již 0:2. Poté se ale kluci probrali, začali se více tlačit do zakončení a zápas ještě v první třetině otočili. V druhé a třetí části již zápas výsledkově kontrolovali, nicméně předváděná hra místy drhla…

ZLÍN LIONS - ASPER ŠUMPERK 6:2 ( 2:1, 2:0, 2:1)

Do druhého zápasu jsme šli již s jistotou postupu do koše B. Čekal nás silný soupeř, proti kterému jsme ještě nikdy nehráli. Bohužel i ve druhém utkání nám utekl začátek a po chvíli jsme prohrávali 0:1. Kluci ale stejně jako v prvním zápase dokázali přidat a výsledek zápasu otočit.

Děkujeme za podporu všem rodičům, kteří se na lvíčata přišli podívat a podpořit je přímo na hale.

Kluci zaslouží pochvalu za bojovnost, v obou zápasech hned od úvodu prohrávali, ale pokaždé dokázali přidat a zápas získat pod kontrolu a zvítězit.  I přes dvě vítězství nám často drhlo založení a kluci prohrávali spoustu soubojů 1/1. Na těchto věcech zapracujeme v tréninku a v koši B budeme ještě silnější!

Sestava: Moudrý, Outrata - Klímek, Bureš, Čeček, Rebroš, Martínek, Macharáček, Vít, Balner, Tvrdoň, Farník, Hala, Rek, Bolf, Bernátík, Tkadlec, Kresta, Čuba