FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci vstoupili do sezony vítězně

Dorostenci vstoupili do sezony vítězně
Úvodní turnaj 1. ligy dorostenců se odehrál ve Starém Městě, kde se Lvi střetli se Vsetínem a nováčkem soutěže Šternberkem. Celá soutěž je rozdělena do tří výkonnostních košů, Lvi byli nasazeni do třetího koše a kluci tak mají o motivaci postaráno.

Zlín Lions – Fbc Topgal Šternberk 7:3

Nováček soutěže má v kádru dva nadprůměrné hráče, které si měli kluci pohlídat. Lvi se sice ujali vedení, ale soupeř dokázal ještě do konce první třetiny stav otočit, zejména branka tři vteřiny před koncem kdy, jsme byli v držení míčku, by se nám neměla stávat. V polovině zápasu jsme vystřídali brankáře a s nástupem Lukáše Slováka  přišel obrat a kluci už si vítězství pohlídali.

Florbal Vsetín – Zlín Lions 0:9

Pozdní příjezd zaviněný nehodou na trase zapříčinil velmi vlažný start do zápasu. Lvi se sice ujali vedení, ale valaši se snažili poctivě bránit. Až v poslední třetině se rozjel brankostroj, Lvům se podařilo vstřelit pět branek a zaslouženě si připsali tři body do tabulky.

„Jsme rádi, že se nám podařil vstup do sezóny, příslibem je rozhodně také výkon druhé pětky a kluků za starších žáků, kteří si čím dál více říkají o nominace na dorostenecké zápasy. Už za čtrnáct dnů nás čekají dva domácí zápasy, na které jste všichni zváni,“ zpětně se za turnajem ohlíží Daniel Vít a Matěj Koňařík.

Sestava: Moudrý, Slovák, Klímek, Nikolov, Macharáček, Čeček, Vít, Balner, Rebroš, Hala, Rek, Bolf, Martinek, Čuba, Nedbálek