FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvi sportují s Barumkou

Lvi sportují s Barumkou
V rámci letošního ročníku Barum Czech Rally bude možné vyzkoušet si na vlastní kůži nejrůznější sporty díky doprovodné akci "Barumka Sportuje".

Barumka Sportuje je nová kulturně-společenská akce, která se koná v rámci jubilejního 50. ročníku Barum Czech Rally Zlín. Cílem této akce je rozhýbat Zlín a podpořit myšlenku „Zlín, město sportu“ propojením všech sportů na jednom místě. Děti, mládež, ale také dospělí si budou moci v rámci této akce vyzkoušet nejrůznější sporty. 

Harmonogram a místo konání:

Akce se koná v pátek a v sobotu vždy od 10:00 do 19:00 hodin a bude rozprostřena v parku Komenského, parku Svobody, náměstí Míru a OC Zlaté Jablko. 

  • Pátek        27. 8.  10:00 – 19:00           park Komenského, park Svobody, nám. Míru, OC Zlaté Jablko
  • Sobota     28. 8.  10:00 – 19:00           park Komenského, park Svobody, nám. Míru, OC Zlaté Jablko


Přijďte si za námi v pátek a v sobotu zpestřit pohybem tradiční zlínskou automobilovou akci. Barumka sportuje a my spolu s ní. Čeká Vás malé florbalové hřiště s mantinely a brankami, kde si budete moci vyzkoušet Vaše florbalové dovednosti. Těšit se můžete také na nejrůznější soutěže o drobné ceny - střelba na přesnost, tvrdost střelby a jiné. Nebude chybět ukázka klubového vybavení a další. Po celou dobu budou k dispozici členové klubu, kteří s Vámi rádi proberou cokoliv, co Vás bude zajímat.

Neváhejte a přijďte si vyzkoušet florbal - mladý, dynamický, týmový sport pro malé i velké. Těšíme se na viděnou. 

Více informací o akci včetně kompletního programu najdete zde: BARUMKA SPORTUJE

Kde nás najdete? 

park Komenského (vedle budovy bývalé Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně)
- pátek a sobota vždy mezi 10:00 - 19:00 hod.