FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mládežnické týmy vyrážejí na přátelský turnaj do Rožnova

Mládežnické týmy vyrážejí na přátelský turnaj do Rožnova
V sobotu 12. 6. respektive neděli 13. 6. se celkem 5 našich mládežnických kategorií zúčastní jednodenního turnaje v Rožnově pod Radhoštěm.

Po květnovém návratu do tréninkového procesu si naši přípravkáři, elévové, mladší žáci, starší žáci a dorostenci zahrají také první zápasy. Půjde tak o vítané zpestření aktuálního tréninkového programu. Pro některé kategorie to bude také vítaná příprava před nadcházejícím turnajem Open Game v Brně, který startuje za 14 dní. Turnaje v Rožnově se zúčastní celkem 8 týmů. Vedle našich mladých Lvíčat se na turnaji představí Přerov, Rožnov pod Radhoštěm, Třinec, Vsetín, Slovan Havířov, Torpedo Havířov a Šumperk.

Všechny kategorie budou hrát skupinovým systémem - 2 skupiny po 4 týmech. Každý tým tak v základní skupině odehraje 3 utkání, na který pak naváže zápasy play-off.


SOBOTA

První víkendový den se na palubovkách představí kategorie přípravky, elévů a starších žáků.

Přípravka

Nejmladší Lvíčata čeká v sobotu brzká cesta do Rožnova. Začínají totiž ze všech nejdříve. První utkání je naplánováno na 7:30 hod. proti Přerovu. Dalšími soupeři budou Slovan Havířov a Třinec.

Zápasy:

7:30 vs. Přerov
8:45 vs. Slovan Havířov
9.35 vs. Třinec

Elévové

Po skončení dopoledního turnaje přípravky se na hřiště dostanou elévové. Svůj turnaj zahájí úvodním zápasem s Torpedem Havířov v 14:00 hod. Ve skupině pak potkají ještě tým Přerova a Šumperku.

Zápasy:

14:00 vs. Torpedo Havířov
15:30 vs. Šumperk
16:30 vs. Přerov

Starší žáci

Poslední kategorií, která odehraje svůj turnaj v sobotu jsou starší žáci. V základní skupině je čeká Rožnov pod Radhoštěm, Slovan Havířov a Třinec. Turnaj zahájí v 9:00 hod. zápasem proti Třinci.

Zápasy:

9:00 vs. Třinec
10:00 vs. Rožnov p/R.
13.00 vs. Slovan Havířov


NEDĚLE

V neděli pak na palubovky vyběhnou kategorie mladších žáků a dorostenců.

Mladší žáci

Mladší žáci v základní skupině potkají Přerov, Slovan Havířov a Torpedo Havířov.

Zápasy:

9:30 vs. Přerov
10:30 vs. Slovan Havířov
13:30 vs. Torpedo Havířov

Dorostenci

Poslední kategorií, která se vydává do Rožnova jsou dorostenci. Ve skupině se střetnou s Přerovem, Třincem a Slovanem Havířov.

Zápasy:

8:30 vs. Slovan Havířov
10:30 vs. Přerov
12:30 vs. Třinec


Přejeme všem Lvíčatům i ostatním týmům příjemný turnaj.