FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvi a Lvice se zakousli do výzvy pro dobrou věc

Lvi a Lvice se zakousli do výzvy pro dobrou věc
Se začátkem března vypukla i další výzva, ve které mohou členové klubu a fanoušci pomáhat naběhanými a najetými kilometry Dětskému centru Zlín.

První týden je za námi. Přinášíme ohlédnutí za tím, jak jsme si vedli. Do výzvy se během prvních sedmi dnů zapojilo na 80 účastníků, což vůbec není špatné. Jsme moc rádi, že se do výzvy zapojují celé rodiny, které tráví svůj čas venku aktivně a ještě raději jsme, když do aktivit vkládáte fotky z míst, které při běhu nebo jízdě na “čemkoliv” zveřejníte. 

Jednoznačným záměrem je vylákat děti od počítačů ven na čerstvý vzduch tak, aby se věnovaly pohybové aktivitě alespoň šedesát minut denně. Vzhledem k tomu, jaká opatření s ohledem na pandemii COVID - 19 v ČR panují, tak jsou možnosti organizovaného sportu značně omezené. Jestli se před pandemií, kdy fungovaly sportovní organizace, věnovala pravidelné pohybové aktivitě o délce 60 minut třetina dětí a mladistvých, tak momentálně bude aktivní zapojení dětí a mladistvých do pohybových aktivit mnohem menší. I proto jsme moc rádi, že se nás zapojilo velké množství a věříme, že v aplikaci STRAVA překročí počet účastníků dvě stovky. Aktuálně nás je 110.

Vždyť co může být lepší jako dvojnásobně dobrý pocit z vykonané sportovní aktivity a zároveň charitativní pomoci?
 
Statistiky z prvního týdne našich běhů a jízd pro dobrou věc:

Do výzvy se zapojilo již 80 účastníků.

Týdenní počítadlo se zastavilo na 2290 zdolaných kilometrech, které jsme nasbírali při celkem počtu 260 aktivit!

Nejdelší zdolaná vzdálenost při jedné aktivitě byla 50 km.

Celkem jsme nastoupali 30 km, což znamená, že se nám podařilo vystoupat daleko nad všechna dopravní letadla až do stratosféry! 

Děkujeme za účast a věříme, že v tomto týdnu, kdy jsou ve Zlínském kraji jarní prázdniny bude celková vzdálenost příští neděli mnohem větší! Nezapomeňte, že neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení :) 


Statistiky druhého týdne: