FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvi běžííí a jezdííí pro Dětské centrum ve Zlíně

Lvi běžííí a jezdííí pro Dětské centrum ve Zlíně
Zlín Lions budou v březnu pomáhat!

Po měsíční výpravě do Švýcarska přicházíme s další výzvou, které tentokrát přidáváme charitativní rozměr. 

Rozhodli jsme se zapojit do projektu s názvem Běžííím a jezdííím pro dobrou věc, což je iniciativa na podporu Dětského centra ve Zlíně, které pomáhá a podporuje ohrožené děti, jejich rodiny a osoby v tísni. 

“Vzhledem k nepříznivě se vyvíjející situaci je opět záměrem vylákat členy všech složek klubu na čerstvý vzduch. Když jsem se dozvěděl o iniciativě Běžím a jezdím pro dobrou věc, tak jsem si říkal, že spojení pohybové aktivity s charitativním rozměrem je to pravé ořechové.” objasňuje projekt šéftrenér klubu Matěj Koňařík.

Ne každý ví, že organizace s tak důležitým posláním ve Zlíně působí, a tak chceme naší aktivitou přispět na její činnost a zároveň zvýšit povědomí a informovanost veřejnosti o této organizaci. 

Celý březen budeme společně počítat uběhnuté a ujeté kilometry. Ty na konci sečteme a za každý zdolaný kilometr přispějeme částkou 1 Kč Dětskému centru ve Zlíně. 

Kilometry budeme zdolávat během, jízdou na kole a jízdou na bruslích. 
Pro zaznamenávání absolvovaných kilometrů nám poslouží mobilní aplikace Strava, kterou již dobře znáte z únorové běžecké výzvy do Švýcarska.  

Zájemci mohou ještě pár dní o
bjednávat limitovanou edici triček spojených s našim klubem a pravě Dětským centrem, a přispět tak i sami na činnost této organizace. Když už podporovat Dětské centrum, tak jedině v krásném bílém tričku s logem centra a také našeho klubu.

Věříme, že se nám společně podaří uběhnout co nejvíce kilometrů a uděláme tak velkou radost všem dětem v Dětském centru Zlín.

Video: