FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvi se vydávají na cestu do Švýcarska!

Lvi se vydávají na cestu do Švýcarska!
Nepropadáme zimnímu spánku. Vydáváme se na společnou cestu do Švýcarska.

Po prázdninové návštěvě švýcarské výpravy na florbalovém kempu v Bystřici pod Hostýnem jsme se nyní rozhodli na oplátku navštívit švýcarské městečko Widnau a pozdravit tam naše kamarády z klubu Rheintal Gators.

Připravili jsme klubovou výzvu, při které se virtuálně vydáme na cestu ze Zlína do švýcarského městečka Widnau, abychom se v přetrvávající florbalové pauze zabavili, zasportovali si a udrželi v kondici. 

Každá kategorie (přípravka, elévové, mladší žáci, starší žáci, starší žačky, dorostenci, juniorky) se vydá na cestu samostatně jako jeden tým. Každou kategorii tak čeká výzva v podobě cesty dlouhé 750 km, která je počínaje dnešním dnem zahájena.

Cestu je možné zdolat následujícími způsoby:
- chůzí
- během
- jízdou na kole
- jízdou na bruslích
- jízdou na koloběžce
- během na lyžích

Kategorie přípravky a elévků mohou využít pomoci svých rodičů, jejichž aktivity se budou do tabulky zdolaných kilometrů také započítávat. Kategorie od mladších žáků výše již započítávají pouze své vlastní zdolané kilometry.

Pro zaznamenávání veškerých běhů a výsledků bude využívána aplikace Strava. Návod na její používání najdou členové v příspěvku v klubovém informačním systému.

Za jak dlouho se v cílové destinaci všichni potkáme? A kdo bude nejrychlejším cestovatelem a dorazí do Widnau jako první? Průběžné výsledky s tabulkou zdolaných kilometrů sledujte na našich webových stránkách nebo na sociálních sítích.