FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Zlín Lions představují nové dresy

Zlín Lions představují nové dresy
Lvi, Lvice i Lvíčata vyběhnou po novém roce na palubovky ve zcela nových dresech.

Po předsezonním představení redesignu klubového loga navazujeme představením další části vizuální identity klubu, kterou jsou nové dresy.

,,Výběr finální podoby dresu nám zabral poměrně dost času. Řešil se střih, celkový design, spousta detailů a drobností. Jsme rádi, že Vám můžeme podobu nových dresů Zlín Lions konečně představit," říká marketingový pracovník Michal Baroň.

Jedním ze záměrů bylo sladění designu dresů pro všechny věkové kategorie (od přípravky až po muže) do stejné podoby. Doposud se dresy u jednotlivých kategorií lišily ve střihu či barvě. S novými dresy tyto odlišnosti mizí. Nové dresy mají nyní stejný design i střih od kategorie mužů až po mladší žáky. Drobnou úpravu designu jsme provedli jen u nejmladších kategorií přípravky a elévků, které budou mít na dresu dětštější verzi lva. 

Současné klubové barvy bílá, modrá a zlatá, které jsou s námi od začátku našeho působení, na dresech zůstávají. Světlá varianta dresu je bílá s modrými rameny, doplněná zlatými motivy na rukávech a límečku. Tmavá varianta dresu je modrá, nově doplněná tmavším odstínem modré na ramenou se zlatými rukávy a límečkem. 

Obě varianty pak doplňuje na přední části zlatá resp. tmavě modrá hlava lva, která je natočena lehce do strany. Na zádech pak dres tematicky doplňuje lví drápanec. Na rukávech a límečku jsou vepsány tmavším odstínem zlaté barvy klubové hodnoty a hashtag #probudvsobelva.

Bílý i modrý dres doplňují modré trenýrky se zlatým lemem na nohavicích a logy našich sponzorů na zadní straně. Štulpny zůstávají v bílé barvě s vyšitým klubovým logem. 

"Našim cílem bylo udělat čisté, moderní dresy s unikátním odlišujícím prvkem, které budou reprezentativní a dobře rozpoznatelné od dresů ostatních týmů." dodává Michal Baroň. 

Věříme, že se vám nové dresy budou líbit. 

"Dospělá" varianta, ve které budou hrát kategorie od mladší žáků po muže.

"Dětská" varianta pro kategorie přípravky a elévků.