FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Značka CRAFT se stává partnerem Zlín Lions

Značka CRAFT se stává partnerem Zlín Lions
Od nového roku budeme používat tréninkové i volnočasové vybavení značky Craft, která se stává naším důležitým partnerem a dodavatelem klubového oblečení.

Jsme rádi, že můžeme přivítat v naší početné lví smečce dalšího člena. Podařilo se nám totiž dohodnout na spolupráci se švédským výrobcem sportovního oblečení značkou Craft. 

V letošním roce, kdy jsme se rozhodli pro změnu vizuální identity klubu, jsme hledali i nového dodavatele oblečení pro náš klub. Oslovili jsme a vybírali z několika sportovních značek. Po zvážení různých aspektů nakonec padla volba na značku Craft.

„Vybírali jsme dlouho, diskuze byla bouřlivá. :) Craft nás přesvědčil kvalitou oblečení, podmínkami a skvělou komunikací zástupce společnosti Vavrys. Plusové body jsme přidali za lokálnost, jak je známo, snažíme se spolupracovat s místními firmami." říká sekretář klubu Jan Krkoška. 

Firma Craft byla založena před více než 40 lety ve Švédsku, florbalové velmoci, kde se hraje ta nejlepší florbalová liga na světě. Své zastoupení má díky společnosti Vavrys i v České republice, a to již více jak 25 let. Díky svému sídlu v Luhačovicích, se nám podařilo domluvit regionální spolupráci.

S výslednou formou spolupráce jsme velmi spokojeni. Značka Craft nejlépe odpovídá hodnotám, které ve Zlín Lions budujeme. Pro naše členy navíc připravujeme v rámci spolupráce se společností Vavrys další překvapení.“ dodává sekretář klubu Jan Krkoška.

Vybavení této značky používá množství sportovních klubů napříč různými sporty a zeměmi. Jsme rádi, že se můžeme zařadit do rodiny Craft spolu s dalšími týmy v čele s finskou florbalovou reprezentací.

Hráči, trenéři i fanoušci se tak mohou těšit na nové kvalitní sportovní i volnočasové vybavení s klubovým logem, které budou moci hrdě nosit nejen na florbalové tréninky či zápasy, ale také kamkoli jinam. Vybrané oblečení bude k dispozici v rámci našeho nového fanshopu. Naši členové pak navíc budou moci využívat i dalších výhod. 

Těšíme se na vzájemnou dlouhodobou spolupráci.