FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Ženy při domácí premiéře stoprocentní

Ženy při domácí premiéře stoprocentní
Zlínské lvice se při domácí premiéře ve 2.lize žen utkaly s brněnskými týmy Shooters Beta a Bulldogs Brno B.

Zlín Lions - Shooters Beta 6:2

V sobotu ženy odehrály první 2 zápasy nové sezóny v nové věkové kategorii. Ranní soupeřky Shooters Beta přijely v pouhých 9 hráčkách. Již ve 3. minutě zápasu Kristýna Kapuciánová otevírá skóre rychlou střelou do šibenice soupeřovy brány. To bylo v 1. části vše.  V druhé části překonaly hostující golmanku hned 2 hráčky a to Linda Pospíšilová po nahrávce Báry Klackové a opět Kristýna Kapuciánová, které asistovala Aneta Krajčová. To si ale Shooters Beta nenechaly líbit a snížily stav na 3:1. Na začátku třetí třetiny protihráčky upravily skóre na 3:2. Avšak naše hráčky to jen tak nezaskočilo a pak se radovala už pouze střídačka domácích. Konečné skóre bylo tedy 6:2 a 3 body se udržely doma.

Branky a asistence: Kapuciánová, Pospíšilová (Klacková), Kapuciánová (Krajčová), Klacková (Gálová), Čížová (Krajčová), Kapuciánová (Kuňáková)

Bulldogs Brno B - Zlín Lions 2:4

Do druhého zápasu proti Bulldogs Brno B zlínské ženy vletěly plné sil a odhodlání vyhrát i druhý zápas.  Hned v první minutě se zadařilo dvojici Gabriele Čížové a Anetě Krajčové podařilo dostat míček za záda hostující golmanky, a tak byl Zlín ve vedení. Po nahrávce z obrany od Kláry Machů Bára Klacková zvyšuje skóre na 2:0. V druhé části byla důležitou nahrávkou z obrany i ta od Anny Gálové, kterou využila Kristýna Kapuciánová a o chvilku později skóre zvyšuje souhra Gabriely Čížové a Anety Krajčové. Bohužel ani v druhém zápase nezůstalo domácí golmance čisté konto a Bulldogs si připisují první gól zápasu. Ve 3. části Brno pouze upravuje skóre na 2:4 z jejich pohledu. Turnaj se tedy vydařil a 6 bodů zůstává doma.

Branky a asistence: Čížová (Krajčová), Klacková (Machů), Kapuciánová (Gálová), Čížová (Krajčová)

Sestava: Skřivánková, Ištvánková - Gálová, Machů, Perdochová, Krajčová, Kapuciánová, Čížová, Lukovicsová, Pospíšilová, Klacková, Jašková, Kuňáková