FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Zlín Lions vyrážejí na Open Game!

Zlín Lions vyrážejí na Open Game!
Na letošní ročník brněnského florbalového turnaje Open Game se vydává celkem 6 týmů Zlín Lions.

Kategorie elévů, mladších žáků, starších žáků, dorostenců, dorostenek a juniorů se od čtvrtka 18. 6. 2020 zúčastní prestižního mládežnického turnaje Brno Open Game. Turnaj potrvá až do neděle 21.6. 2020, kdy jsou na programu zápasy o medailová umístění.

Níže najdete rozpisy zápasů, základní skupiny Lvíčat a také pár slov trenérů jednotlivých kategorií o tom jak se na turnaj těší, jaké jsou jejich ambice a očekávání.

ELÉVOVÉ

Naši nejmladší zástupci se v základní skupině potkají s týmy: ACEMA Sparta Praha, F.A.T.R. dubňany Škorpioni, Gepardi DDM Helceletka Brno, Sokol Brno I EMKOCase Gullivers B, TROOPERS

„Na turnaj se těšíme, zejména Lvíčata, která si jedou užít “velký turnaj“.  Je to pro ně odměna za celoroční práci na tréninku, ale zároveň velká výzva a zvědavost, jak jsou na tom v porovnání s ostatními celky, které běžně nepotkávají na turnajích přes sezónu. Pro některé hráče je to rozlučka s kategorií Elévci. Pro nás trenéry to bude určitá forma zpětné vazby, zda na to jdeme dobře a případně i námět na zamyšlení, jak pracovat do budoucna. Ambicí je předvést co umíme (čili co jsme se stačili za poslední 3 intenzivní týdny připomenout) a získat nové zkušenosti. Přejeme Lvíčatům spoustu nových zážitků, zkušeností a radosti z florbalu." trenéři Petr a Martin.


MLADŠÍ ŽÁCI

Soupeři v základní skupině: ACEMA Sparta Praha Red, Bulldogs Brno Black, Královéhradecký kraj, Sokol Brno I EMKOCase Gullivers B

„Na klucích je vidět velká chuť hrát. Zápasová pauza byla dlouhá, takže se na turnaj všichni moc těšíme. Turnaj si jedeme především užít. Pro kluky to budou společně s Prague Games poslední dva turnaje v téte sestavě. Spousta z nich už totiž bude příští rok hrát za starší žáky. Samozřejmě se nejedeme jen zúčastnit, určité ambice máme, ale není to to nejdůležitější. Jedeme podat ty nejlepší možné výkony, předvést co v nás je a uvidíme kam až se nám podaří v turnaji dojít. Očekáváme kvalitní zápasy a poměření sil s týmy, se kterými se normálně během sezóny nepotkáme. Také nasbírání nových zkušeností, zážitků a skvělou atmosféru během utkání od početné skupinky rodičů Lvíčat, která se s námi do Brna vydává. :-)" trenéři Michal a Roman.


STARŠÍ ŽÁCI

Základní skupina: Black Angels, FBC Liberec, Gepardi DDM Helceletka Brno, Sokol Brno I EMKOCase Gullivers B, Sokol Rudná

„V této dobře rozjeté sezoně nám bohužel štěstí nepřálo a dobře rozehranou soutěž utnul Koronavirus. Kluci se na turnaj neskutečně těší, přeci jen za dobu florbalového klidu si míčku s kamarády moc neužili, zato mezitím mnozí hodně porostli  :-). Ambice máme ty nejvyšší, přeci nepojedeme na turnaj s tím, že se chceme jen zúčastnit. Chceme udělat vše, abychom odvezli placku. Kluci jsou šikovní a mají poslední možnost si spolu v této kategorii zahrát, než někteří přijedou do dorostu. A co očekáváme? Budeme mít možnost si zahrát se soupeři, se kterými se běžně v lize nepotkáme. Jen kvalitní soupeři můžou kluky posouvat dál nejen v herních činnostech a dovednostech, ale i po psychické stránce." trenéři Dan a Pepa.



DOROSTENCI

Základní skupina: Black Angels team Black, Bulldogs Brno, Turbošneci Pohořelice, Wizards DDM Praha

„Na turnaj do Brna se těší celý mančaft. OpenGame jsme vzhledem k epidemii Covid odpískali, ale nakonec se vše v dobré obrátilo. Z letní přípravy je vidět, že jsou kluci natěšení a do tréninků třikrát týdně jsme vložili dvě haly. Míčky skákaly, ale tempo bylo vysoké - kluci už se začátku turnaje nemohou dočkat. Společně s Provazem necháme kluky hrát. Bude zajímavé sledovat, jestli to oba na střídačce vydržíme :) V Brně budeme klukům pomocnou rukou, budou to oni, kdo se bude starat o zábavu na hřišti i mimo něj. Očekáváme ještě lepší utužení party - v rámci celého klubu jede hned šest kategorií, což je klubový rekord. Chtěl bych se na další tým jít podívat a vidět tak naše kluky a holky v akci. Výjimečně jsme zvolili ubytování v hotelu a uvidíme jak se i tento krok osvědčí oproti spaní ve spacácích." :) trenéři Matěj a Jiří.


JUNIORKY

Jediné zástupkyně naší dívčí sekce narazí v základní skupině na týmy: Fbš Bohemians, K1 Florbal Židenice, Majestic Llamas, Panthers Praha

Na turnaj se těšíme moc, bereme to jako náhradu za zrušený konec sezóny. Pojedeme si to hlavně užít, ale neznamená to, že se budeme jenom bavit a výsledek nás nebude zajímat. Určitě budeme chtít ukázat ostatním týmům, jak dobře umíme florbal hrát. Ambice by měly být nejvyšší, už jenom kvůli splnění nějaké další sázky :) Ale takovým tajným přáním a velkým úspěchem by bylo v této konkurenci semifinále, tzn. třetí místo a přivézt tak třetí rok za sebou další placku. A co od turnaje očekáváme? Rozhodně kvalitní zápasy. Los nám dopřál kvalitní soupeře z extraligy, takže se můžeme spoustu věcí naučit a porovnat se, jak v takové konkurenci lepších týmů umíme obstát." trenéři Dan a Vu.


JUNIOŘI

Nejstarší kategorie naší Lví výpravy se na turnaji v základní skupině potká s týmy: Aligators U18, Bulldogs Brno Orange, IBK Omítky, PSKC Okříšky

Na Open Game se velice těšíme už dlouhou dobu, jsme rádi hlavně za to, že si můžeme konečně zahrát regulérní zápas se vším, co k tomu patří. Naše ambice jsou vysoké, z turnaje budeme odjíždět spokojeni pouze s medailí, ale doufáme a věříme v to, že se nám podaří získat zlato. Tým na to rozhodně máme. A co od turnaje očekáváme? Očekáváme to, že nasbíráme opět nové zkusšnosti v zápasech proti kvalitním soupeřům." hráč Kuba.