FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

ZLÍN LIONS mění tvář!

ZLÍN LIONS mění tvář!
Do nové sezony 2020/2021 vstoupí klub se změněnou vizuální identitou.
Florbalový klub Zlín Lions vstoupí do příští sezony s novým logem a novými dresy. Změny se dotknou i podoby klubových předmětů a dalších propagačních materiálů. Jedná se o první změnu loga v šestileté existenci klubu. Od prvního dne jsme ušli kus cesty, vyzráli jsme a stáváme se hrdým klubem na florbalovém poli. Startujeme novou éru, vyhlížíme novou budoucnost a výzvy, které nás čekají.

Základ nového loga vychází z loga původního a zachovává si jeho hlavní rysy. Charakteristická hlava lva v logu zůstává, dočkala se však úprav a modernějšího vzezření. „Lev nyní působí více sebevědomě, reprezentuje sílu, hrdost, nebojácnost a vývoj, kterým jsme jako klub za dobu působení prošli. Nadále si zachovává svou jedinečnost a nezaměnitelnost. Logo, které si každý vybaví v souvislosti s naším klubem a florbalem ve Zlíně." komentuje změny sekretář Jan Krkoška. V dolní části pak lva doplňuje nápis Zlín Lions.

Od příští sezony obléknou všechny kategorie také nové dresy, kde již bude vyobrazeno logo nové. Obmění se i nabídka ve fanshopu a grafická podoba jednotlivých klubových předmětů. Vše připravujeme a postupně budeme odhalovat.

Jsme LVI. Jsme ZLÍN LIONS.

Představení nového klubového loga: