FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Zhodnocení sezony 2019/2020 - Přípravka

Zhodnocení sezony 2019/2020 - Přípravka
Ohlédnutí za sezonou 2019/2020

Přípravka se od začátku sezóny zlepšovala z týdne na týden. Bylo super, že kluci a holky měli zařazený trénink bez hokejek a učili se, jak se svojím tělem pracovat. Díky perfektní práci Štěpána Chludila a Honzy Komrsky se mohla mladá Lvíčata rozvíjet nejen po florbalové stránce, ale i po stránce gymnastické. Kotouly vpřed a vzad, válení sudů, a mnohé, fyzicky náročné, prvky byly pravidelnou náplní těchto úterních tréninků. Moc Štěpánovi i Honzovi děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

Ve florbalových trénincích měli trenéři o volbě náplni jasno. ,,Chtěli jsme, at’ to děti baví a ať se těší na další trénink.’’ shodli se po sezóně trenéři Dan Slováček a Honza Vondřejc.

K naposledy zmiňovaným trenérům, kteří spolu trénují již třetím rokem, se letos přidali nováčci v tomto oboru. Marek Šiška a Petr Šesták. Oba tito začínající trenéři byli velkou výpomocí pro Dana a Vondyho a dokonce se zapojili i do některých z turnajů našich nejmenších Lvů, za což jim patří velké dík. Na trénincích panovala dobrá nálada a na turnajích taktéž. Mnoho lvíčat poznalo, v průběhu sezóny, nové kamarády, na které se budou těšit zase po sezónní pauze.

Děkujeme všem Lvíčatům a jejich rodičům za trpělivost a správný přístup, který měli po celou sezónu.