FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Domácí turnaj juniorek za tři body

Domácí turnaj juniorek za tři body
​V neděli 1. 3. 2020 odehrály naše juniorky dva domácí zápasy, proti FBS Olomouc a FbC KOVO Frýdek-Místek.

Zlín Lions - FBS Olomouc 1:5

První brzký zápas dne proti FBS Olomouc neskončil podle našich představ a to výsledkem 1:5. Ve 3. třetině se jedinou, ale také nejhezčí brankou ukázala Emma Sýkorová (Kristýna Kapuciánová). Holky si odnáší zkušenosti a odvahu jít do dalších zápasů.

Zlín Lions - FbC KOVO Frýdek-Místek 13:2

Po několika hodinovém čekání, které si holky zpříjemnily děláním palačinek, nastal čas se připravit na druhý zápas dne. Jako další se proti holkám představil tým FbC KOVO Frýdek-Místek, se kterým se holky nemazlily a zápas skončil vysoko 13:2. První brankou v 5. minutě otevřela zápas Adéla Šebestová, která si připisuje (3+0). I z obrany lze střílet branky, to nám v zápase ukázala Klára Machů (1+4) a Anna Gálová (2+0), Veronika Havlová (0+2). V poslední minutě 1. třetiny vstřelila branku Gabriela Čížová, která si za zápas celkově připsala (5+0). Kristýna Kapuciánová byla krůček od 3. branky, ale i tak si připisuje krásné dvě branky. Co by byly branky bez asistencí? Aneta Krajčová si připsala hned 3 asistence, Linda Pospíšilová 2 asistence.

Děkujeme trenérům za trpělivost a rodičům, fanouškům za podporu.

Sestava: A.Machů, Skřivánková - K.Machů, Gálová, Perdochová, Havlová - Krajčová, Čížová, Kapuciánová, Lukovicsová, Šebestová, Sýkorová, Pospíšilová, Hořáková