FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Motivační komentář trenéra přípravky k nedávnému turnaji

Motivační komentář trenéra přípravky k nedávnému turnaji
Přípravka předvádí na turnajích oslnivé výkony. Na tréninky chodí v hojném počtu a v zápasech se projevuje nejen skvělá, florbalová, technická stránka, ale také výtečná fyzická příprava, na kterou mohou být hrdí trenéři Štěpán Chludil a Honza Komrska.

Turnaj naší nejmenší kategorie se povedl, jako vždy, na výbornou. Děti makaly a rodiče povzbuzovali. Ovšem my, trenéři, jsme tuto akci vnímali i z jiných hledisek. O našich postřezích se rozpovídal trenér Dan Slováček.

"Dnešní otrokovický turnaj jsem vnímal ze dvou pohledů. Ten první je pohled trenéra. Myslím, že s klidným svědomím můžu mluvit i za Honzu Vondřejce. Shodli jsme se na tom, že trénink od tréninku se děti zlepšují, jsou na nich vidět herní pokroky, ale hlavně radost a zápal do hry. Tam ale jedním dechem chci dodat můj druhý pohled. Pohled trenéra na tribuně mezi diváky, které tvořili především rodiče dětí všech týmů. Tento článek totiž cílím na Vás, rodiče našich nejmenších Lvíčat. Chci Vám totiž poděkovat za Vaše chování na tribunách. Zlínská přípravka se může totiž pyšnit skvělými fanoušky, kteří fandí ve chvílích, kdy se dětem cokoliv povede, ale hlavně ve chvílích, kdy se cokoliv nepovede. Jako trenéři od Vás cítíme důvěru a to je pro nás velmi důležité. Ještě důležitější je, že necháváme společně děti hrát bez jakýchkoliv příkazů, například „nahraj“, „běhej“, nebo moje oblíbené „střílej“. Navíc chápete, že rozhodčí je taky jen člověk a mnohdy mladý kluk nebo holka, kteří s pískáním právě začínají. Za to Vám patří velký DÍK."

Děkujeme klukům za skvělé výkony při všech zápasech. Nám trenérům jste dnes totiž ukázali, že to má smysl!