FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky vezou z Třince po vysoké výhře 3 body

Juniorky vezou z Třince po vysoké výhře 3 body
Juniorky se vydaly 23.2. na zápas do Třince, kde se utkaly s domácím FBC Ossiko Třinec a Florbal Vsetín.

FBC Ossiko Třinec – Zlín Lions 6:4

V prvním zápase jsme se utkaly proti FBC Ossiko Třinec. Po desáté minutě nás do vedení dostala Adéla Šebestová. Ve dvanácté minutě se podařilo Třinci vyrovnat skóre na 1:1. V průběhu třinácté minuty se Třinci podařilo dostat do vedení. Na začátku druhé třetiny si udržel náskok o dva góly. Ale před ukončením druhé části se ukázala naše střelkyně Gabriela Čížová, která snížila skóre na 3:2. Ve třetí třetině se opět ukázala Adéla Šebestová a tím naše skóre vyrovnala na 3:3. Během tří minut nám holky z Třince dokázaly dát 3 góly. Tři minuty před koncem dokázala snížit skóre Anna Gálová, ale bohužel naše síly na porážku Třince nestačily. Hra po celý zápas byla vyrovnaná, oba týmy se snažily, jen lvice neměly štěstí. A tak konečný výsledek zápasu skončil 6:4.

Branky a asistence: Adéla Šebestová, Gabriela Čížová, Adéla Šebestová (Emma Sýkorová), Anna Gálová (Aneta Krajčová)

Florbal Vsetín - Zlín Lions 0:18

Po ranním zápase nás čekal další soupeř, a to Florbal Vsetín. Byly jsme rozhodnuté si jít pro tři body, což se nám povedlo! Hned ve druhé minutě se prosadila naše střelkyně Kristýna Kapuciánová po nahrávce Anety Krajčové. Za čtyři minuty se podařilo navýšit skóre Kristýně Kapuciánové na 0:2. V 7. minutě se do brány soupeřek ze Vsetína trefila Emma Sýkorová po nahrávce z obrany od Anny Gálové. Dařilo se nám hodně střílet na bránu, to také poznamenala naše obránkyně Veronika Havlová, která si připsala první gól za tuto sezónu. V zápětí se podařilo Anetě Krajčové dát krásný gól. Na začátku druhé třetiny se podařilo trefit branku Kristýně Kapuciánové po přesné nahrávce Anety Krajčové. Pár minut na to se ukázala naše útočnice Adéla Šebestová. Druhou třetinu ukončila osmým gólem Adéla Šebestová. Na začátku třetí třetiny si připsala další bod Veronika Havlová po nahrávce Čížové. Ve 30. minutě vstřelila branku Emma Sýkorová. Po nahrávce Kristýny Kapuciánové si Veronika Havlová připsala svůj třetí gól. Verči gratulujeme! Ve 36. minutě se ukázala naše střelkyně Aneta Krajčová. Po dalším střídání vstřelila gól Kristýna Kapuciánová po nahrávce Anety Krajčové. Kanadský bod si také připsala obránkyně Tereza Perdochová, čímž skóre změnila na 0:15. Dále skórovala Kristýna Kapuciánová, poté ji následovala Adéla Šebestová a opět Kristýna Kapuciánová. Konečný výsledek potrvdila Adéla Šebestová. Velké díky patří všem hráčkám, trenérům a divákům za podporu.

Branky a asistence: Kristýna Kapuciánová (Aneta Krajčová), Kristýna Kapuciánová (Aneta Krajčová), Emma Sýkorová (Anna Gálová), Veronika Havlová (Anna Gálová), Aneta Krajčová, Kristýna Kapuciánová (Aneta Krajčová), Adéla Šebestová, Adéla Šebestová (Emma Sýkorová), Veronika Havlová (Gabriela Čížová), Emma Sýkorová (Nikol Vaněčková), Veronika Havlová (Kristýna Kapuciánová), Aneta Krajčová (Gabriela Čížová), Kristýna Kapuciánová (Aneta Krajčová), Tereza Perdochová (Natálie Hořáková), Kristýna Kapuciánová, Adéla Šebestová (Emma Sýkorová), Kristýna Kapuciánová (Aneta Krajčová), Adéla Šebestová (Anna Gálová)