FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci odehráli turnaj v Otrokovicích

Mladší žáci odehráli turnaj v Otrokovicích
V neděli 16. 2. se mladší žáci U13 vydali na další zápasy do Otrokovic, kde se střetli s domácími Pantery, Slováckem a Vsetínem.

ZLÍN LIONS vs. PANTHERS OTROKOVICE

V pvním zápase byl k vidění souboj šelem. Lev proti Panterovi. Vyrovnané utkání, které mohl vyhrát kterýkoli ze soupeřů. Lvíčata se do tempa zápasu dostávala o něco pomaleji než otrokovičtí. Panteři na nic nečekali a snažili se rychle přistupovat a napadat, což dělalo Lvíčatům problémy. Aktivní hra Otrokovic přinesla své ovoce v podobě vstřeleného prvního gólu. Lvíčata postupně přidávala na obrátkách, ale v první půli se jim vstřelit branku nepodařilo. Oba týmy si nedávaly mnoho prostoru, a tak nebylo k vidění mnoho šancí. Přesto se ještě do konce utkání dokázaly prosadit oba týmy. Každý však pouze jedenkrát. Lvíčata i přes závěrečnou snahu o vyrovnání již skóre srovnat nedokázala a prohrála tak nejtěsnějším možným rozdílem.

ZLÍN LIONS vs. FBC SLOVÁCKO

Do druhého utkání Lvíčata vstoupila o poznání lépe a hned od začátku se tlačila do zakončení. Na klucích bylo vidět, že si chtějí v tomto zápase spravit chuť a zvítězit. Časté útočné výpady doplňovala Lvíčata dobrou hrou na vlastní polovině, a tak soupeře ze Slovácka v zápase do mnoha šancí nepustila. Utkání se neobešlo bez drobných chybiček v naší hře, celkově ale kluci předvedli pěkný výkon a zaslouženě vyhráli a to dvouciferným rozdílem.

ZLÍN LIONS vs. FLORBAL VSETÍN

V posledním utkání čekal Lvíčata nejtěžší soupeř ze Vsetína. Derby Zlína se Vsetínem slibuje vždy napínavé a kvalitní utkání. A ani tento souboj nebyl výjimkou. Bylo vidět, že oba týmy v tomto utkání chtějí zvítězit. Hrál se trochu opatrnější florbal, kde nechtěl nikdo udělat chybu. Lvíčata si dávala pozor na brejkové situace, hrála zodpovědně v obraně, blokovala střely a dokázala úspěšně mařit šance Vsetína. Zároveň se klukům dařilo vypracovávat si brankové šance v útoku, ze kterých nakonec vytěžili čtyři góly. A protože se Vsetínu podařilo vstřelit pouze jeden, zakončila Lvíčata turnaj radostí z vítězství.