FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Oslabené dorostenky v Brně bez bodu

Oslabené dorostenky v Brně bez bodu
Dorostenky vyrazily sobotu 25.1. do Brna na utkání s týmy Bulldogs Brno a Židenice. Avšak kvůli shodnému termínu zápasů dorostenek a juniorek nastoupily v omezeném počtu.

Bulldogs Brno - Zlín Lions 4:1

Začátek první třetiny se nám povedl. Již ve druhé minutě se skoré, po několika povedených akcích, přiklonilo na naši stranu. Bulldočky se ale rychle vzpamatovaly a tabulka po první třetině hlásila skóre vyrovnané, 1:1. Druhá třetina se nám už tolik gólově nepovedla a skončila, ve prospěch soupeřek, stavem 0:2. A do třetí třetiny jsme zase vstoupily s odhodláním, které se sice na naší straně skóre neprojevilo, ale soupeři jsme zblokovaly plno střel a podržela nás úžasným výkonem naše brankářka, a tak tato třetina skončila pouze 0:1 ve prospěch Brna.

Branka a asistence: Vaněčková (Žaroská)

Zlín Lions - K1 Florbal Židenice 0:7

Vstup druhého zápasu opět přinesl spoustu šancí na obouch stranách, avšak proměnit je se podařilo pouze ve dva góly, oba bohužel Židenicím. Druhá třetina byla z našeho pohledu zase tou osudnou, začaly nám docházet síly a projevily se nevýhody nízkého počtu střídajících hráček. Proto na tabulce skóre narostlo o čtyři góly v náš neprospěch. Ve třetí třetině se Židenicím skvěle podařilo nás uběhat a navršit stav už na konečných 0:7.

Z těchto zápasů si odnášíme cenné zkušenosti a to hlavně Denisa Lakomá a Lucie Žaroská, pro které to byl vůbec první zápas za dorostenky.

Sestava: Vendula Skřivánková (brankář), Emma Sýkorová, Karolína Tučková, Nela Rožnovjáková, Nikol Vaněčková, Veronika Havlová, Natálie Hořáková, Denisa Lakomá, Lucie Žaroská