FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Turnaj přípravky v Uherském Brodě

Turnaj přípravky v Uherském Brodě
Přípravka si zahrála turnaj v Uherském Brodě.

Hodnocení trenéra Peti Šestáka: 

První ranní utkání nás čekalo s Otrokovickými pantery. Nádherné kombinace, hodně gólů a skvělé zákroky gólmanů byly ozdobou vyrovnaného zápasu.

Druhý zápas jsme sehráli s klukama ze Vsetína. Začali jsme hrát pečlivěji do obrany a soupeře do šancí moc nepouštěli. Bez obdržené branky z toho bylo první vítězství dne.

Další utkání jsme narazili na silný Uherský Brod. Bojovali jsme o každý míček, bylo vidět hodně tvrdých soubojů i krásných kombinací ale na soupeře to nestačilo.

V posledním zápase jsme si chtěli zlepšit náladu proti Hluku. Bylo to velmi vyrovnané utkání ale štěstí nestálo na naší straně a těsně jsme prohráli.

Sestava: Vojta, Toby, Paja, Lubi, Filda, Jenda

Hodnocení Miry Kořenka:

S druhým týmem zlínských Lvů odjel trenér mužského A-týmu Mira Kořének, pro kterého to musela být nová zkušenost. Taktickými pokyny, kterými většinou řídí chod nejstaršího týmu Lions, teď ovládal naše nejmenší lvíčky. Celý turnaj okomentoval takto:  

V sobotu jsem odjel s našima nejmladšíma na turnaj přípravek. Odehráli jsme čtyři skvělé zápasy. Musím kluky pochválit, protože bojovali opravdu jako lvi. Pro kluky byli těžké zejména zápasy s Brodem , protože soupeř byl silovější a o malinko starší, což byla pro naše bombarďáky výzva. 

A co se Mirovi Kořénkovi líbilo nejvíce? 

,,Kluci hráli naplno a měli radost z každé povedené akce.  Bojovalo se opravdu tvrdě. Díky klukům za turnaj a těším se na ně zase příště, třeba na zápase A-týmu :) ‘’ 

Druhý tým reprezentovali: Tonda, Ád’a, Kryštof, Paťa, Tom, Domča, Jony