FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci na turnaji v Brně.

Starší žáci na turnaji v Brně.
O víkendu se starší žáci v rámci 14.kola ligy starších žáků vypravili do Brna.

Bulldogs Brno – Zlín Lions U15 3:3 (1:1, 1:2, 1:0)

Hned v prvním zápasu jsme narazili na soupeře z přední části tabulky. Před zápasem proběhla rozcvička ve svižném tempu a stejně takový byl i úvod zápasu. V páte minutě se trefil Franta Tvrdoň! Buldokům se v sedmé povedlo srovnat na jedna jedna.

Druhé dějství jsme nezačali dobře. Hráči debatovali zbytečně s arbitry zápasu. Pepa Nikolov neudržel nervy na uzdě a rozhodčí jeho počínání ocenil 2+10min.  Buldoci šli do vedení 2:1. Do konce druhé třetiny se podařilo dát dva rychlé góly, kdy skóroval Ondra Balner a poté Kuba Vít.

Ve třetí části už trošku docházely síly, ale i tak soupeř nabídl lvům možnost přesilové hry, kterou jsme bohužel nebyli schopni proměnit a inkasovali po nepovedené rozehře. I tak jsme si odvezli cenný bod do dalších bojů o čelo tabulky.

Branky: Tvrdoň (Balner), Balner (Vít), Vít (Tvrdoň)

 

 

FbŠ Hattrick Brno – Zlín Lions U15 2:6 (0:0, 0:1, 2:5)

Kluci měli jeden zápas pauzu, aby hodili předchozí zápas za hlavu a připravili se na další. Čekal nás jiný zápas a soupeř, se kterým jsme již jednou bodovali.

Po první třetině svítil na ukazateli výsledek 0:0. Ve druhé se trefil Kuba Vít, ale zápas byl stále nervózní, protože s náskokem pouze jedné branky se nehraje dobře. V závěrečné třetině již kluci odpor soupeře zlomili a po zásluze zvítězili. 

Branky: Vít (Balner), Tvrdoň (Vít), Vít (Balner), Tvrdoň (Balner), Balner, Vít (Balner)

 

Sestava: Gajdůšek, Moudrý – Bureš, Klímek, Nikolov, Macharáček, Steiger – Vít, Balner, Tvrdoň, Čeček, Čuba, Smetana

 

Na konci týdne tým překvapila marodka, takže některé opory bohužel musely zůstat v domácím léčení. Kluci se se zápasy důstojně poprali a nechybělo moc a odvezli jsme plný počet bodů. Z turnaje si odvážíme cenné zkušenosti, že hrát se dá opravdu s každým soupeřem, že není každý turnaj posvícení a občas je potřeba nebrat všechny body, aby jsme opět spadli nohama na zem, začali makat a pilovat to, co nám nejde.