FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci B stoupají tabulkou.

Dorostenci B stoupají tabulkou.
O víkendu záložní dorostenecký tým vyrazil na turnaj do Kyjova.

Zlín Lions B - FBC Dragons 5:3 (2:0, 2:0, 1:3)

V prvním zápase proti FBC Dragons jsme hned v úvodu nastoupili na 100% a nechtěli nic ponechat náhodě. Soupeři jsme nasázeli dva rychlé góly, kdy se trefil Ondra Smetánka a poté Martin Strouhal. Druhá třetina přinesla 2 góly. Soupeři při rozehrávce naše napadání dělalo občas nemalé problémy. První branku vsítil Jakub Maršálek po parádní nahrávce Vodici. Krásná akce Haly ,na konci které byl Pepa Nikolov upravila výsledek na 4:0. Ke konci druhé třetiny dostal nás nejlepší střelec 2 minuty za sekání, ale Šiška zůstal nadále neprůstřelný.

Ve třetí třetině přispěl svým gólem i Martin Mračanský. Krátký herní výpadek dostal soupeře více do hry na dvoubrankový rozdíl, ale to nás nerozhodilo a pohlídali jsme si tři body.


Z důvodu nemocného kádru Aligátorů byl zápas kontumován. Trenérům se podařilo domluvit přátelské utkání s Hodonínem, který jsme si v pohodovém tempu užili a zjistili, že hrát se dá opravdu s každým soupeřem.

Po 25.kole dorostenci jsou na druhé příčce tabulky.

 

Sestava: Šiška, Vičánek – Kotolan, Maršálek, Steiger, Strouhal – Prokůpek, Vodica, Máčala, Smetánka, Bezděk, Hala, Nikolov, Mračanský

 

Dorosti předvedli velmi slušný týmový výkon, kdy táhli společně za jeden provaz a turnajem všechny provázela dobrá nálada. Neztratili se ani hráči starších žáků Nikolov, Hala, Steiger, jejichž hra byla na dobré úrovni. Parádní byly i zákroky golmanů. Díky všem za turnaj a rodičům, kteří s námi jeli za podporu. Hodnotil trenér Josef Obdržálek