FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži A o víkendu zabodovali

 Muži A o víkendu zabodovali
První lednové zápasy se mužům povedly. V sobotu jsme byli úspěšní v Olomouci a v neděli jsme na domácí palubovce pokořili Vsetín.

FBS Olomouc - Zlín Lions 5:6

Zápas byl plný zvratů, nejprve se dvakrát radovali domácí hráči, ale do konce první třetiny se nám podařilo stav srovnat zásluhou Martina Janečka, který byl celý víkend střelecky při chuti.

Ve druhé třetině jsme se dostali do vedení a dařilo se nám tento stav udržovat až do konce. Konec zápasu byl poměrně dramatický, protože soupeř byl hodně důrazný a poslední minuty nám nedaroval vůbec zadarmo.


Zlín Lions - Florbal Vsetín 8:6

V neděli jsme na domácí palubovce sehráli derby se Vsetínem. První třetinu jsme začali lépe a po gólech Janečka a Kelíška jsme se dostali do vedení. Tento náskok bohužel stihl soupeř do konce první třetiny otočit na 2:3.

Druhá třetina byla nahoru a dolů ve vysokém tempu. Musím pochválit našeho mladého gólmana Martina Bobála, který držel tým celý víkend. Do konce třetiny bylo srovnáno.

Ve třetí třetině se nám podařilo odskočit o dva góly, ale posledních šest minut nás Vsetín tlačil, jak mohl a dotáhl nás na rozdíl jedné branky. V poslední minutě, při hře Vsetína bez brankaře, rozhodl zápas do prázdné branky z půlky hřiště Martin Janečka.

Musím říct, že to bylo derby se vším všudy, drama až do poslední minuty a skvělá atmosféra díky divákům.

Hodnotil trenér Miroslav Kořének.