FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Po dvou výhrách se juniorky posunuly na druhé místo!

Po dvou výhrách se juniorky posunuly na druhé místo!
První turnaj v roce 2020 odehrály juniorky na Vsetíně, kde se utkaly s FbC Aligators a FbC Asper Šumperk. Ve hře byl také posun na průběžné druhé místo v tabulce.

FbC Aligators - Zlín Lions 2:4

V prvním zápase jsme se utkaly proti FBC Aligators. Hned ve druhé minutě se po nahrávce Zuzany Lukovicsové podařilo zpracovat a vstřelit Kristýně Kapuciánové krásný gól. V osmé minutě jsme bohužel podlehly útoku aligátorek a tak dorovnaly skóre na 1:1. Tři minuty před ukončením první třetiny skóre na 2:1 změnila Barbora Klacková nahrávkou Lucie Ponížilové. Ve druhé třetině Lucie Ponížilová po nahrávce Anny Gálové otočila skóre na 2:1. Pár minut na to se ukázala naše útočníce Aneta Krajčová, která dobře zpracovala míček a střelila gól. Pár sekund před koncem druhé třetiny jsme dostaly druhý gól a tak jsme druhou třetinu ukončily 4:2. Ve třetí třetině se skóre nijak nezměnilo a tak jsme vyhrály 4:2.

Branky a asistence: Kristýna Kapuciánová (Zuzana Lukovicsová), Babora Klacková (Lucie Ponížilová), Lucie Ponížilová (Anna Gálová), Aneta Krajčová

Zlín Lions - FbC Asper Šumperk 5:0

V druhém zápase jsme se utkaly proti FBC Asper Šumperk. Byly jsme rozhodnuté si jít pro další tři body, což se nám podařilo! V první třetině dala gól Barbora Klacková po přesné nahrávce od Emmy Sýkorové. Ve druhé třetině se nám hodně dařilo střílet na bránu, druhý gól střelila Aneta Krajčová po nahrávce Lindy Pospíšilové. V zápětí se nám podařilo dát další gól díky nahrávce Kristýny Kapuciánové, která míček nahrála Zuzaně Lukovicsové, pro Zuzanu už nebyl problém míček zavěsit do brány protihráček. V dalším střídání se opět podařilo vstřelit Anetě Krajčové gól, díky Emmě Sýkorové, která jí dala rychlou a přesnou nahrávku. Druhou třetinu jsme ukončily 4:0. Ve třetí třetině střelila gól po nahrávce Adély Šebestové Lucie Ponížilová, čímž skóre změnila na 5:0. Nesmím zapomenout zmínit naši golmanku Vendulu Skřivánkovou, která tým velmi podržela a vychytala náročné střely. Děkujeme také trenérům a hlavně rodičům za podporu při zápasech.

Branky a asistence: Barbora Klacková (Emma Sýkorová), Aneta Krajčová (Linda Pospíšilová), Zuzana Lukovicsová (Kristýna Kapuciánová), Aneta Krajčová (Emma Sýkorová), Lucie Ponížilová (Adéla Šebestová)

Sestava týmu: Skřivánková - Gálová, Sýkorová, Čížová, Perdochová - Krajčová, Pospíšilová, Kuňáková, Klacková, Šebestová, Ponížilová, Lukovicsová, Hořáková, Kapuciánová