FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

2. Domácí turnaj starších žáků

2. Domácí turnaj starších žáků
Lvíčata U15 se letos podruhé a naposled představila na domácí palubovce SPŠ v rámci 11. Kola ligy starších žáků.

Zlín Lions U15  -  TROOPERS  8:5 (4:1, 0:2, 4:2)

V prvním raním zápase na lvíčata čekali florbalisté TROOPERS, s nimiž jsme se utkali poprvé. Soupeř dle předchozích výsledků budil respekt a očekávali jsme těžký zápas, což se také potvrdilo. Hosté se rychle dostali do vedení, o něž ovšem přišli v prvním oslabení. Ze standartní situace se lvíčatům podařilo srovnat a pak během pěti minut vstřelili kluci další tři branky a vypadalo to, že už mají zápas pod kontrolou. Velmi dobře hrající soupeř ovšem postupně vyrovnal a tak se na začátku třetí části začínalo znovu od nuly. Kluci šli opět do vedení 5:4, ale TROOPERS se podařilo ještě jednou vyrovnat. V posledních čtyřech minutách přeci jen přiklonil utkání na naši stranu Ondra Balner, který třemi přesnými zásahy rozhodl o výhře lvíčat 8:5.

Branky:  Balner 4, Vít 2, Tvrdoň 2

 

FBK Atlas Blansko- Zlín Lions U15   1:7

V krátké době jsme se podruhé utkali s Blanskem, které jsme na posledním turnaji porazili na jejich domácí palubovce 7:3.  Kluci do zápasu vstoupili odhodláni předvést rodičům a všem divákům na tribuně, že umí hrát pohledný florbal. Do utkání vstoupili koncentrovaně a v první třetině se jim podařilo vstřelit 3 branky. Celý zápas měli pod kontrolou, vytvářeli si spoustu šancí, přidali ještě několik pohledných branek a soupeři dovolili skórovat pouze jednou.

Branky:   Balner 2, Vít 2, Tvrdoň 2, Smetana

 

Moc děkujeme všem rodičům a rodinným příslušníkům za podporu v hledišti během obou zápasů.

Velký dík patří také všem, kteří pomohli s organizací turnaje - psaním zápisu či časomírou.

 

Sestava Zlín Lions U15:

Slovák, Moudrý – Bureš, Klímek, Nikolov, Steiger, Tvrdoň, Vít, Balner, Hala, Nedbálek, Čeček, Richter, Farník, Smetana, Pavel T.