FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Jeden zápas výhra... druhý utnul výpadek proudu

Jeden zápas výhra... druhý utnul výpadek proudu
10 kolo ligy starších žáků pořádali florbalisté Hodonína a odehrálo se ve sportovní hale ve Velké nad Veličkou. V sobotu bylo krásné slunečné počasí se silným větrem, takže ideální čas strávit půl víkendového dne ve sportovní hale na florbale :-)

Zlín Lions U15 - ŠSK ZŠ Očovská Hodonín Red  6:2  (4:1, 1:0, 1:1)

 

Do prvního zápasu lvíčata vlétla jako uragán a hned z první střely skórovala. Poté pokračovala v dobrém výkonu a během 10 minut získala vedení 4:0. Po nedorozumění v obraně jsme umožnili soupeři ještě na konci první třetiny korigovat na 4:1.  V druhé a třetí třetině již tempo trochu opadlo, spoustu šancí kluci buď zahodili anebo je zlikvidoval pozorný golman soupeře popřípadě jeho branková konstrukce a tak zápas nakonec skončil zaslouženou výhrou lvíčat 6:2.

 

Branky: 1. Balner, 3. Farník, 7. Tvrdoň, 10. Vít, 18. Tvrdoň, 28. Balner

 

 Poté měli kluci volno a už se těšili na zápas se Znojmem, kde kluci mají kamarády znají se a na zápas se oba týmy těšily. Bohužel asi vlivem silného větru docházelo k výpadkům energie v předchozím zápase, který se dohrál "temnějšího osvětlení" . Oba týmy se po hodině čekáni dohodli na odložení zápasu….

 

Moc děkujeme všem rodičům, kteří s námi jeli a lvíčata podporovali.

 

Sestava Zlín Lions U15:

Gajdůšek, Slovák – Bureš, Klimek, Macharáček, Nikolov, Tvrdoň, Vít, Balner, Čeček, Steiger, Farník, Čuba, Tobiáš Pavel