FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lions Drakiáda 2019 je tady!

Lions Drakiáda 2019 je tady!
Jak ten čas letí. Tradiční podzimní Lions Drakiáda je opět tady! Letos již pošesté vypustíme společně draky do nebes a ozdobíme tak zlínskou oblohu dračími výtvory.

Drakiáda odstartuje v neděli 24. 11. ve 13:00. Potkáme se jako obvykle na travnaté ploše na Jižních Svazích (psí loučka). Pokud se za námi vydáte trolejbusem, nechte se dovést až na konečnou zastávku Kocanda. V případě, že se chystáte dopravit autem, doporučujeme zaparkovat na Podlesí V. Akce se koná v případě příznivého počasí.

Naplní budou soutěže v nejrůznějších dračích disciplínách - nejvyšší, nejdelší či nejladnější let; největší, nejmenší, nejkrásnější či nejkreativnější drak atd. ;-) Přichystány jsou také soutěže v různých sportovních hrách. 

Na závěr si pak společně opečeme špekáčky, posedíme a případně probereme věci, na které není během tréninků či zápasů tolik času.

A až bude všechno snězeno, tak budeme rádi, když se společně s námi vydáte do haly SPŠ Zlín a přijdete s Lvíčaty podpořit mužský A-tým v zápase proti Orlové, který začíná v 16:00. Lvíčata si navíc budou moci v přestávkách po první a druhé třetině zahrát na ploše své vlastní minizápasy.

Tak v neděli Ahoj! Moc se na Vás všechny těšíme!