FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Béčko mužů bere doma 6 bodů

Béčko mužů bere doma 6 bodů
V sobotu 2.11. odehrálo mužské „béčko“ první domácí turnaj. Jelikož se soupeř z Bučovic nebyl schopen dát dohromady, odehrál se pouze jeden zápas a to s teamem Lanžhotu.

Zlín Lions „B“ – FbC Aligators Sokol Bučovice „B“    5:0 (kontumace)      


Zlín Lions „B“ – TJ Sokol Lanžhot    10:4  (1:1, 2:2, 7:1)

branky: 3. Vu Pham Anh, 27. Pavel Baroň, 30. Pavel Baroň, 32. Pavel Baroň, 32. Petr Pospíšil, 33. Michal Roth, 33. Pavel Baroň, 36. Michal Roth, 38. Michal Baroň, 45. Petr Pospíšil - 5. Jakub Starý, 23. Jakub Uher, 24. Jakub Uher, 44. Jakub Uher; 

Zápas s Lanžhotem byl do první poloviny vyrovnaným duelem, kdy se šance střídaly na obou stranách hřiště. Soupeř dokonce vedl 1:3, avšak po nezbytné, krátké debatě, jsme zabrali a srovnali stav utkání na 3:3. Na soupeři byla vidět menší deka a tak jsme toho chtěli využít. Výborným pohybem a dobrou kombinací jsme si poté vytvářeli jednu šanci za druhou a nakonec jsme soupeři „nasypali“ ještě dalších 7 branek.  Ve výborné formě se předvedli bratři Baroňovi spolu s Michalem Rothem, kteří se do statistik zapsali dohromady 13 body.

„Jelikož jsme věděli, že nás čeká pouze jedno utkání, mohli jsme do zápasu dát všechny síly. Tento zápas jsme byli téměř v kompletní sestavě a měli ještě dvě posily z A teamu a to se také promítlo do naší hry, na kterou se dalo dívat. Děkuji všem, zápas jsme odmakali a zaslouženě bereme 3 body.“ zhodnotil utkání kapitán Vicherek.