FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci odehráli další domácí turnaj

Mladší žáci odehráli další domácí turnaj
V neděli 3. 11. se představili mladší žáci již potřetí v této sezoně na domácí půdě.

Letos poprvé se stalo, že na turnaji nehrály oba týmy mladších žáků, ale pouze jeden. Na Lvíčata čekala celkem tři utkání proti týmům ze Slušovic, Slavičína a Uherského Brodu.

ZLÍN LIONS - FBC SLUŠOVICE

První utkání proti Slušovicím mělo až překvapivě jednoznačný průběh. I přes velkou snahu a bojovnost hostů nakonec skončilo utkání vysokým brankovým rozdílem. Kluci hráli s velkou chutí a lehkostí. Soupeři míček příliš nepůjčovali a vytvářeli si spousty brankových příležitostí, které ve většině případů dokázali proměnit. Počet vstřelených branek v tomto utkání nakonec překonal dvacetigólovou hranici. První výhra dne tak byla na světě.

ZLÍN LIONS VS. SK SLAVIČÍN

Druhé utkání proti Slavičínu slibovalo o něco méně jednoznačný průběh. Lvíčata však pokračovala v ofenzivním pojetí hry a tlačila se stále dopředu. Soupeř se snažil využívat skulinek v obraně, avšak byli to Lvi, kdo byl u míčku vždy o kousek rychleji. I v tomto zápase kluci drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou a soupeři toho moc nedovolili. A tak se mohli radovat z vítězství, když ani v tomto utkání neinkasovali a zároveň nastříleli dvouciferný počet gólů.

ZLÍN LIONS VS. 1. AC UHERSKÝ BROD

V posledním utkání čekal Lvíčata nejtěžší soupeř z Uherského Brodu. O poznání vyrovnanější utkání nabízelo šance na obou stranách hřiště. Aktivnější byli znovu domácí Lvi, nenudil se však ani náš gólman, který byl po klidných předešlých utkání častěji v zápřahu při příležitostech hostujícího týmu. Kluci si v průběhu zápasu vypracovali třígólové vedení, které se ale v posledních minutách po nedůrazu a špatném pohlídání soupeřových hráčů před bránou snížilo na rozdíl jediného gólu. V závěru už ale Lvíčata soupeře z Brodu k ničemu vážnějšímu nepustila a odešla tak z domácího turnaje neporažena.