FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky vezou z Třince 3 body

Juniorky vezou z Třince 3 body
V neděli 3. listopadu hrály juniorky dva zápasy ve sportovní hale v Třinci. První zápas jsme odehrály proti domácím hráčkám z Třince a druhý zápas proti Vsetínu.

ZLÍN LIONS – FBC OSSIKO TŘINEC  3:6

V letošní sezóně jsme se soupeřem z Třince hrály poprvé. V první části hry se hrál otevřený a vyrovnaný zápas, kde padaly góly na obou stranách, čemuž odpovídal stav po první třetině 2:2. Podobným stylem a způsobem byla odehrána i druhá třetina, ale ke konci třetiny došlo k chybám v obraně, které znamenaly konečný stav po druhé třetině 3:4 v náš neprospěch. Do poslední části hry jsme nastoupili s velkým odhodláním zápas překlopit na svoji stranu. V průběhu třetiny jsme si vypracovali spousty možností skórovat, ale v závěrečném efektu jsme neuspěli. Z přemíry snahy vstřelit vyrovnávací gól došlo v závěru zápasu k několika chybám, které vyústili v další góly ze strany soupeře. Konečný stav zápasu 3:6.

 Góly (asistence): Adéla Šebestová, Gabriela Čížová (Aneta Krajčová), Barbora Klacková

ZLÍN LIONS – FLORBAL VSETÍN  8:5

Zápas se Vsetínem byl opětovně ovlivněn malým počtem hráček ze strany soupeře. První dvě třetiny byly poměrně vyrovnané ze strany výsledku po jednotlivých třetinách, ale opět jsme měli spousty šancí, které jsme často nedokázali využít. Zlínské lvice se snažili běhat a přehrávat soupeřky v poli. Hráčky Vsetína pouze bránily a vytvářely si rychlé, ale úspěšné výpady směrem k naší bráně. Tento poměrně vyrovnaný stav a obraz hry se změnil až v poslední části hry, kde jsme zpřesnily nahrávky a zrychlily naši hru, a tím jsme soupeřky v závěru jednoznačně přehrály. Zajistili jsme si pro nás cenné vítězství 8:5 a 3 body do tabulky juniorské soutěže.

Góly (asistence): Gabriela Čížová (Adéla Šebestová), Aneta Krajčová, Kristýna Kapuciánová (Emma Sýkorová), Adéla Šebestová (Zuzana Lukovicsová), Barbora Klacková, Zuzana Lukovicsová, Adéla Šebestová (Lucie Ponížilová), Gabriela Čížová (Aneta Krajčová)

Sestava: Vendula Skřivánková – Klára Machů, Anna Gálová, Tereza Perdochová, Emma Sýkorová, Adéla Šebestová, Barbora Klacková, Gabriela Čížová, Aneta Krajčová, Natálie Hořáková, Zuzana Lukovicsová, Kristýna Kapuciánová, Lucie Ponížilová