FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

1. domácí turnaj starších žáků

1. domácí turnaj starších žáků
Lvíčata U15 se poprvé představila na domácí palubovce SPŠ v rámci 6. Kola ligy starších žáků. Soupeřem jim tentokráte byly týmy z našeho regionu – Otrokovice a Vsetín.

Zlín Lions U15  -  Otrokovice Panthers  6:1 (3:0, 2:1, 1:0)

 V raním zápase se lvíčata zakousla do soupeře hned od prvního buly a rychle se ujala vedení 2:0. Poté tempo hry trochu uvadlo, vytratil se pohyb a když několik šancí lvíčat zneškodnil výborný Otrokovický golman se skore měnilo v první části už jen jednou, když se lvíčatům těsně před první přestávkou podařilo po výborném napadání skórovat pěknou střelou. Ve druhé části se střelecky prosadili také Otrokovičtí,ale lvíčata držela otěže zápasu pevně v rukou a zaslouženě zvítězila 6:1.

 Branky:  Balner, Nikolov 2, Vít 2, Tvrdoň

 

Florbal Vsetín - Zlín Lions U15   0:8

 

Florbalisté ze Vsetína v sestavě se spoustou mladších žáků v prvních dvou kolech soutěže třikrát zvítězili a pouze jednou byli poraženi, takže druhé utkání slibovalo vyrovnaný zápas. Lvíčata měla opět raketový vstup do utkání a hned v první minutě se po výhozu Lukyna Slováka prosadil Ondra Balner. Pak se hra přelévala na obě strany, více šancí měla Lvíčata a jednu z nich proměnila na konci první třetiny. Ve druhé části se lvíčata ještě zlepšila a po pěkných kombinacích se jim podařilo vstřelit během 4 minut 4 branky, čímž zápas definitivně rozhodla. Lukyn svou branku „zavřel“, zlikvidoval  všechny střelecké pokusy valachů a tak po závěrečném hvizdu na skore svítilo 0:8.  

Branky:   Balner 2, Vít 2, Tvrdoň, Farník, M.Bureš, Macharáček

 

Sestava Zlín Lions U15:

 Gajdůšek, Slovák – Bureš, Klimek, Macharáček, Nikolov, Tvrdoň, Vít, Balner, Hala, Nedbálek, Čeček,   Tkadlec, Richter, Farník


Moc děkujeme za podporu všem rodičům, kteří lvíčata hlasitě podporovali z tribuny po celou dobu zápasů. Věříme, že jim kluci udělali radost svými výkony (hlavně v druhém utkání proti Vsetínu), i když stále máme velké rezervy… :), Velký dík patří také všem, kteří pomohli s organizací turnaje - psaním zápisu či časomírou. Hodnotil trenér Vít.