FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky měly body na dosah

Juniorky měly body na dosah
V neděli 13. 10. se juniorky vydaly odehrát své zápasy do daleké Čeladné. Čekaly je soupeřky z Olomouce a domácího celku Frýdku - Místku.

ZLÍN LIONS – FBS OLOMOUC 2:8

Olomouc - soupeř našemu týmu známý jak z ligy, tak z letních turnajů. Vždy i přes dobrý začátek zápas neskončil v náš prospěch. Ani tento víkend tomu nebylo jinak. První třetina by se dala popsat jako seznamovací - navzájem jsme zkoušely, co si můžeme dovolit a co už nám neprojde. Hrál se otevřený a vyrovnaný florbal, což se však změnilo v polovině první třetiny. Soupeřky vstřelily pár gólů a náš tým začal být mírně neklidný, a to se začalo projevovat na střele i přihrávkách. Do třetí třetiny jsme si vzaly některé z rad trenérů k srdci a začaly hrát vcelku pěkný florbal. Tato část by se dala popsat jako herně nejvydařenější, avšak na výhru už nám snaha nestačila. Prohra 2:8.

Góly (asistence): Emma Sýkorová (Aneta Krajčová), Aneta Krajčová (Gabriela Čížová)

ZLÍN LIONS – FBC KOVO FRÝDEK – MÍSTEK 2:3

Náš úplně první zápas proti Frýdku jsme vyhrály s velkým přehledem. Ale díky jejich zlepšování a našemu přizpůsobení jejich hře jsme měly vždy velké problémy a zápasy těsně prohrály. Tentokrát jsme si řekly, že to změníme, a na frýdecké soupeřky jsme nastoupily hned od začátku. První třetinu ovládl na skóre Frýdek, avšak to jen se štěstím. Herně si troufnu říct, že jsme hrály vyrovnaně, v některých situacích jsme soupeřky i přehrávaly. Druhá třetina nepřinesla žádné góly. V třetí části se našemu týmu podařilo stáhnout stav na 2:3, avšak kvůli pár pofidérním situacím se nám vyrovnat nepovedlo. Zlínské lvice tedy odcházely nespokojené s prohrou 2:3.

Góly (asistence): Adéla Šebestová (Emma Sýkorová), Adéla Šebestová

Sestava: Aneta Machů, Vendula Skřivánková – Klára Machů, Anna Gálová, Tereza Perdochová, Emma Sýkorová, Linda Pospíšilová, Adéla Šebestová, Gabriela Čížová, Aneta Krajčová, Natálie Hořáková, Zuzana Lukovicsová