FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Pojeďte s námi na Pohár mistrů do Ostravy

Pojeďte s námi na Pohár mistrů do Ostravy
Nejlepší klubový florbal budou moci vidět návštěvníci Poháru mistrů v Ostravě. Mezi ně se budou řadit i Lvíčata, Lvice a jejich rodiče. Podařilo se nám totiž se ve spolupráci s pořádajícími Vítkovicemi domluvit a lístky budeme objednávat přímo florbalový klub z Vítkovic.

To nejlepší, co může klubový florbal žen a mužů nabídnout, se ukáže od 11. ledna v Ostravě. V nově hraném formátu se Lvíčata budou moci podívat hned na čtyři atraktivní semifinále. Nejprve proti sobě nastoupí ženy. Finskě mistryně SB-Pro se utkají se švýcarskými mistryněmi Klotenem Jets a poté nastoupí domácí Vítkovice proti švédským mistryním  z Täby FC. 

V mužích to bude taky pořádná řežba, dojde na souboj finksého mistra Classicu a SV Willeru Ersigen. Závěr dne pak bude patřit domácím borcům z Vítkovic, kteří se utkají proti gigantovi ze Švédska. Řeč je o Storvretě. 

Předběžná cena lístku je 250Kč (lístek platí na celý den), plánovaná je společná doprava vlakem. Zatím ještě platby neprovádějte, do 20. 10. chceme vědět kolik lístků přesně budeme objednávat. Veškeré rezervace lístků zasílejte na mail Honzy Krkošky sekretar@zlinlions.cz. 

Lvíčata a Lvice budou mít možnost sledovat to nejlepší, co klubový florbal nabízí a věříme, že i tento zážitek může přispět k ještě kvalitnější práci v tréninku a všem nám ukáže, na jaké úrovni se dospělý florbal dá hrát.