FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci vstoupili do začátku sezony úspěšně!

Starší žáci vstoupili do začátku sezony úspěšně!
Lvíčata U15 vstoupila do soutěže, která slibuje více utkání s kvalitními soupeři, turnajem v Brně Tuřanech.

ŠSK ZŠ Očovská Hodonín Red - Zlín Lions U15    4:16 (1:3, 2:9, 1:4)

Soupeře kluci neznali a tak šli do zápasu plni očekávání, co bude a odhodláni vstoupit do soutěže správnou nohou.  Na rychlou branku lvíčat dokázal soupeř zareagovat a utkání srovnat. Poté se hrálo opticky vyrovnaně a lvíčata se dokázala ještě 2x prosadit a první část tak získala pro sebe poměrem 3:1. Od druhé části kluci hru zlepšili a začali se více gólově prosazovat a odskočili na 12:3. V závěrečné třetině už kluci hru kontrolovali. Soupeř, který dorazil bohužel jen v 8 hráčích do pole, přestal zlobit a kluci tak získali zaslouženě první výhru 16:4.

 

Zlín Lions U15   - TJ Znojmo LAUFEN CZ 3:3

Na druhé utkání jsme se všichni moc těšili, protože nás čekalo Znojmo, jeden z kandidátů na vítězství v celé soutěži.  Díky spolupráci obou klubů mají lvíčata v kádru Jihomoravanů spoustu kamarádů. Hrál se vyrovnaný zápas, plný bojovnosti a pěkných individuálních akcí na obou stranách. Všechny třetiny skončili vyrovnaně a tak nakonec zápas končil asi spravedlivou remízou.

 

Lvíčata zahrála dvě slušná utkání a hlavně z vyrovnaného zápasu se Znojmem si odvezla spoustu zkušeností, které doufejme zúročí  v dalších zápasech. V obou utkáních se blýskli golmani, kteří tým v důležitých chvílích podrželi skvělými zákroky.

Moc děkujeme za podporu všem rodičům, kteří s námi na turnaj jeli a po celou dobu zápasů nás podporovali z tribuny.

 

Sestava Zlín Lions U15:

Moudrý, Slovák – Bureš, Klimek, Macharáček, Nikolov, Tvrdoň, Vít, Balner, Hala, Nedbálek, Čeček,  Tkadlec, Richter