FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži A: první utkání bez bodu

Muži A: první utkání bez bodu
Ligová sezóna 2019/2020 odstartovala také pro mužské áčko.

FBC Asper Šumperk - Zlín Lions 10:4

V tomto zápase se nám nevedlo a hned v prvních pěti minutách jsme obdrželi tři branky. Tento stav se nám začalo dařit stahovat, ale v polovině utkání soupeř ještě přitvrdil a my jsme nedokázali na jejich tempo zareagovat. Největším problémem byly prohrané osobní souboje.

 

Zlín Lions - FBC Ossiko Třinec 3:7

Do nedělního zápasu jsme vstoupili podobně jako v sobotu. První třetina se nám nepovedla, soupeř nás přehrával, byl víc na míčku, rychlejší a důraznější. Náš mladý tým šel do druhé třetiny s odhodláním stav zvrátit, zvýšili jsme tempo a začali jsme hrát s Třincem vyrovnanou partii. Dařilo se nám držet krok a soupeře jsme nepouštěli do šancí. Ve třetí třetině jsme pokračovali ve vysokém tempu a dařilo se nám stahovat naše čtyřgólové manko. Museli jsme trochu riskovat, otevřít hru a jít víc dopředu. Bohužel to na body nestačilo. 

"První zápas víkendu se nám ve všech ohledech nepovedl. Kluky musím pochválit za bojovnost proti Třinci. Pro větší půlku týmu to byly vůbec první divizní zápasy a hned proti velmi kvalitním soupeřům," zhodnotil úvodní víkend sezóny trenér Mira Kořének.