FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci vstoupili do 1. ligy vítězně

Dorostenci vstoupili do 1. ligy vítězně
Premiéru v nejvyšší soutěži dorostenců odbyli také naši kluci. Je však třeba říci, že na úvod měli kluci hratelné soupeře a ti kvalitnější nás teprve, jak všichni doufáme, čekají. S novou trenérskou posilou Jirkou Provazníkem brzy přineseme rozhovor.

Zlín Lions - FBC Slovácko 10:2 

Už v první minutě si na přihrávku Adama Jiříčka sběhnul řízný bek Radek Bureš a ukázkově střelou z první dostal míček za záda gólmana Slovácka. Kluci postupně vedení navyšovali a ukazovali pěkné kombinační akce. Při vedení 10:0 přišlo klasické uspokojení a  v závěru se podařilo soupeři vstřelit dvě branky. 

Zlín Lions - Florbal Vsetín 7:3 

S Valachy jsme čekali těžké utkání, což se potvrdilo. Nejdříve se prosadil soupeř, ale k obratu zavelel Kuba Holiš, ke kterému se přidali Vojtové Vaůšek a Březík. Ve druhé čístu Vsetín srovnal a dlouho se hrálo bez branek. Byl to však Vojta Valůšek, odchovanec Vsetína, který druhou brankou v utkání vlil krev do žil našich borců, kteří nepříliš pohledné utkání dovedli do vítězného konce.

Sestava: Steiger, Šiška, Kubíček, Březík, Bureš, Žůrek, Juřica, Strouhal, Holiš, Pavelec, Valůšek, Jiříček, Vodica, Veselý, Špaňhel, Mračanský

Vstup do soutěže se nám podařil, utkání se Slováckem kluci zvládli skvěle. Se Vsetínem jsme akce přehrávali, míček jsme zbytečně dlouho měli na svých čepelích. Obranný systém teprve začínáme vstřebávat a jakmile jej hráči budou mít zažitý, tak to bude mnohem lepší.