FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvíčata odjíždějí na UnypCup do Prahy

Lvíčata odjíždějí na UnypCup do Prahy
Po minulém roce, kdy se tohoto prestižního turnaje zúčatnili starší žáci se do Prahy vypraví hned tři mládežnické kategorie klubu. Jak je zvykem, tak skvělé zázemí v podobě ubytování najdeme na Křesťanském domově mládeže na Náměstí Míru. Skvělá možnost vyzkoušet hráče a ověřit si, jak jsou na tom jednotlivé týmy právě začíná!

"Jsme moc rádi, že se této akce můžeme zúčastnit. Jde o precizně zorganizovaný turnaj, kde se utkáme se soupeři, se kterými nemáme možnost se během sezóny utkat. Trenéři zejména mladších a starších žáků mají v plánu hráče zkoušet na různých postech, dorostenci pak budou nasávat první opravdové taktické pokyny. Na srovnání s kvalitními celky se moc těšíme," říká šéftrenér Lvíčat Matěj Koňařík. 

Mladší žáci 

Do Prahy se vydávají i mladší žáci, tedy hráči ročníku 07 a mladší. Soupeři ve skupině jim budou Tatran Střešovice, Mladá Boleslav a Karlovy Vary. Velmi těžcí soupeři naše kluky parádně prověří a trenéři na začátku sezóny ještě lépe odhalí mezery, na kterých je třeba zapracovat. Mladší žáci se do turnaje zapojí v sobotu ráno. 

Starší žáci

Po loňském bramborovém umístění budou kluci ze starších pomýšlet na vyšší příčky. Borci ročníku 05 a mladší se postupně utkají se Spartou Praha a Kanonýri Kladno. Starší žáci se do turnaje zapojí v sobotu ráno. 

Dorostenci 

Ani dorostenci si nenechají ujít možnost sehrát kvalitní zápasy. Kluci ročníku 03 a 04 nastoupí proti Hradci Králové, Spartě Praha a Plzni. Dorostenci se do turnaje zapojí do turnaje v pátek odpoledne. 

Veškeré zpravodajství z turnaje včetně rozpisu zápasů najdete na webu turnaje zde: https://www.unypcup.cz/cz/ detailní informace pak sledujte na klubovém facebooku a instagramu.