FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Harmonogram TJ pro sezonu 19/20

Harmonogram TJ pro sezonu 19/20
Letos jsme si dali s harmonogramem TJ na čas, ale věřte, že jsme se do poslední chvíle snažili o to, aby měla Lvíčata co nejlepší podmínky a trenéry a musíme napsat, že se nám to podařilo!

Jednotlivé novinky si probereme v samostatném článku, zde si přečtete to, co vás zajímá nejvíce - a to kdy bude vaše dcera nebo syn trénovat, a kteří trenéři mu nebo jí budou pomáhat v jeho či jejím rozvoji. Snažili jsme se dostat i za cenu pozdních tréninkových časů dorostenců na rozměr hřiště, na kterém dorostenci a junioři hrají, a proto mají nově dorostenci dvě TJ na SPŠ ve Zlíně. Těšit se můžete taky na pokračující spolupráci s Rosťou Košárkem a pohybovou specíálkou RK Training. 

Přípravka

Naše nejmenší kategorie bude od letošní sezóny trénovat třikrát týdně. Rozpis Lvíčat je bohatší o hodinu gymnastické přípravy pod vedením ostříleného gymnastického trenéra Honzy Komrsky a Štěpána Chludila! Přípravka začne své TJ od pátku 6. 9. na 12. ZŠ Podhoří. 

Trenéři: Vondřejc, Slováček

Elévové 

Elévci pokračují v režimu tří TJ týdně, došlo k úpravám tréninkových dnů, pozorně se proto na rozpis tréninků elévků podívejte! I oni si budou užívat gymnastickou přípravu pod vedením Honzy Komrsky a Štěpána Chludila! Elévové začnou své TJ od čtvrtka 5. 9. na 12. ZŠ Podhoří. 

Trenéři: Mračanský, Vrla, Pospíšil, Svoboda

Mladší žáci

Mladší žáci si vyměnili tréninkový den s elévky. Opět budou rozděleni do dvou týmů tak, aby mohli trénovat v menších skupinách a trenéři se jim mohli více věnovat. Trenérský tým se pozměnil, Jardu Vaňka vystřídá hráč mužského áčka Michal Baroň. Mladší žáci začnou své TJ od pondělí 2. 9. na SZŠ ve Zlíně. 

Trenéři: Baroň, Pavel, Vořechovský

Starší žáci

I starší žáci se osamostatní na velké hale a kluci se tak konečně mohou těšit na nácvik založení útoku, obranné či útočné fáze hry. Kluci budou hrát nejvyšší soutěž starších žáků na Moravě a o motivaci budou mít při setkávání s celky z Jihomoravského kraje postaráno. Starší žáci začnou své TJ v pondělí na SPŠ Zlín. 

Trenéři: Vít, Obdržálek

Dorostenci

I dorostenci se posunuli o soutěž a v letošní sezóně jsme přihlásili dokonce dvě družstva. Obě budou trénovat společně. Trenérský tým se rozšířil o Jirku Provazníka, kterého brzy představíme. Dorostenci začnou své TJ ve čtvrtek na SPŠ Zlín. 

Trenéři: Koňařík, Provazník 

Junioři

Junioři budou trénovat společně s muži a navíc mají možnost se přidat ve čtvrtek k dorostencům. Pracovití a odhodlaní junioři se mohou těšit na pravidelné nastupování v mužském A týmu. Junioři začnou své TJ ve středu 4. 9. na SPŠ Zlín. 

Trenéři: Kořének, Bajza, Koňařík 

Dorostenky, juniorky

Letos jsme byli nuceni Lvicím přihlásit pouze dvě kategorie, ale skvělou zprávou je, že v elévcích a mladších žácích máme dost holek, takže se o budoucnost Lvic nemusíme bát. Dorostenky začnou své TJ v pondělí na TGM Zlín. 

Trenéři: Brysonová, Vu Pham Anh, Soukup

Lions Skills

Individuální TJ budou pokračovat ve stejném čase a střídat se na nich budou hráči z mladších, starších žáků a dorostenců. 

Trenér: Koňařík 

Rookies: 

Kluci, kteří se nedostanou tak často do zápasů, ale chtějí trénink navíc se budou zlepšovat pod vedením Kuby Žáčka. Rookies začnou své TJ od října. 

Trenér: Žáček 

Muži A 

Muži se budou připravovat do bojů o co nejvyšší příčky v Divizi dvakrát týdně ve středu a v pátek pod vedením trenérského dua Kořený, Kořének. 

Trenéři: Kořený, Kořének

Muži B

Mužský rezerva se chce zejména florbalem bavit, tomu odpovídá jedna TJ týdně. Ale pozor letos nechtějí kluci hrát v soutěži v pozici outsidera a posílený kádr chce hrát v horní polovině tabulky. 

Trenér: Vicherek

Ranní SPŠ

Další novinkou je ranní TJ pro kluky, kteří navštěvují SPŠ ve Zlíně. Vzhledem k tomu, že jich rozhodně není málo, tak jsme využili dobrých kontaktů a vedení školy nám vyšlo vstříc. Ranní vstávání nebude příjemné, ale parádní pocit po TJ a skvělé nastartování do celého dne vše vynahradí. TJ na SPŠ začnou od října. 

Trenér: Koňařík