FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

LVíčata hrají na Prague Games 2019

LVíčata hrají na Prague Games 2019
Na letošním ročníku největšího mládežnického turnaje Prague Games se představí dva týmy Lvíčat. Oba jsou z kategorie starších žáků a jsou rozděleny na týmy U14 a U15.

Lvíčata se do Prahy vypravila dnes v 5:30 ráno tradičním vlakovým spojením v podobě Zlínského expresu. Ještě včera si kluci dali společnou TJ na strojárně, aby si po krátkém odpočinku osahali své florbalové nádobíčko. Ubytování proběhlo na také v tradiční destinaci a to na Křesťanském domově mládeže na Náměstí Míru, který jsme si oblíbili i díky jeho strategické poloze v Praze. 

Jak již býva zvykem, tak oba týmy dnes sehráli přáteláky s týmy FBŠ Bohemians. Jak U14, tak U15 si dobře zahrála a zápasy nám ukázaly, na co si musíme dát v turnaji pozor. 

Zlín Lions U14

Čtrnáctka se opírá o šikovné hráče ročníku 05 a 06, banjamínkem výpravy bude blonďatý rakeťák Marťas Macharáček ročník 08. Na výpomoc jsme si s dovolením klubů vzali Frantu Tvrdoně z Brodu, Aďase Štourače z Otrokovic, Ondru Glogara z Vítkovic a Lukyna Slováka z Valmezu. Jak vypadá rozpis týmu U14 můžete vidět zde: 

Zlín Lions U15

Jádro týmu patnáctky je tvořeno hráči Lions, které doplňují kluci z Vítkovic Adam Zubek, Adam Palčinský, Kuba Galia, Dan Peterek a Honza Pavelka z Brodu. Rozpis zápasů týmu U15 vypadá následovně: 

Letošní ročník turnaje nabízí také streamy zápasů, které naleznete na odkaze zde: https://www.praguegames.cz/stream

Ve čtvrtek v 8:00 tak můžete sledovat představení U15 proti Zugu United ze sportovní haly z Vinohrad. Pozorně sledujte také sociálná sítě, kde se budete dozvídat nejnovější informace z turnaje a jeho zákulisí.